(sm127)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نیومدی که همدان بریم از اون ژیانی تو راه عباس اباد بخرم واست (sm168)نقل قول:
چهارشنبه صبح ساعت چند بیام سایت ؟! (sm51)نقل قول:
تو جات خالی ما هر روز پیش از اینکه بیایم خونه سر کوچه 2تا میزنیم بعد میایم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز میخواستم شروع کنم خوراک ـمو کم کنم اگه گذاشتی (sm59)
مردم واست تب نکردی
حتی یه لحظم صبر نکردی
(sm118)
خوب کاور کرده (sm59)
اوه شـــــــــــــــت (sm54) من الان یادم اومد 4شنبه باس برم شرکت (sm2)
(sm77)
والا آخر شهریور داشتم میومدم که یهو یهم خوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچی اوکی شه تو محرم یه سر میایم اونور اگه خییییلی سرد نباشه (sm70)
چند کیلویی؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]