ملت ایران از عربها متنفرن و بهشون میگن ملخ خور، اما ماتحتشون رو برای حسین و تقی و نقی و جعفر و کاظم پاره میکنند، انگار این حضرات متولد پاریس بودن و هر روز استیک با سس خرچنگ و کنیاک نوش جان میکردند
نمایش نسخه قابل چاپ
ملت ایران از عربها متنفرن و بهشون میگن ملخ خور، اما ماتحتشون رو برای حسین و تقی و نقی و جعفر و کاظم پاره میکنند، انگار این حضرات متولد پاریس بودن و هر روز استیک با سس خرچنگ و کنیاک نوش جان میکردند
(sm50)
(sm2)2 تا تایپیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
طرف سر ظهر پست زده بود فاطمه زهرا افتخار اسلام و عرب میلادت مبارک الان ساعت 9 شده تو لاین همینا یه پست کپی کردن نوشتن مرگ بر هر چی عرب (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان عزیزم میتونم یه سوال ازت بپرسم ؟
من از صفحه ی اول سایت هر تاپیکی رو باز میکنم میره صفحه اولنقل قول:
تو صفحه ی اول تاپیک ها به روز نیستن
والده حجتالاسلام (sm3)سیدمحمدحسن ابوترابیفرد (sm3)نماینده تهران و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ساعاتی قبل دعوت حق را لبیک گفت و به رحمت ایزدی پیوست. (sm2)(sm2)
امیر یه سوالم من پرسیدم ندیدی فکر کنم . سایت چرا فیلما و سریالا رو که یه مدت میزاشت برداشت ؟
(sm120)نقل قول: