من از گرما خیلی بدم میاد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرما تا حدی که استخون سور نباشه (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از گرما خیلی بدم میاد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرما تا حدی که استخون سور نباشه (sm111)
فردا آلبوم (sm50)
برگشتم دست خداس... شانس بیارم نریم کارخونه 2 3 برمیگردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه... ساعت کارشون 7ـه... من دیگه پیش از 8 باس اونجا باشم (sm54)
هفته آینده تموم میشه (sm171)
اگه فردا اومد چی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت پس بهترین وقتُ واسه اومدن انتخاب کردی (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از گرما به شدت فراری ام (sm9)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار آموزی بود آره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
دوستان
در رابطه با طرز برخورد با آلبومی که تو راهه
یه چند تا نکته است میخواستم خدمتون عرض کنم
...
1: با این که کار سختیه ولی اگه می تونید چند تا تراکو نگه دارید و ماه ها بعد گوش بدید
اینجوری اونموقع براتون تازگی داره و انتظار برای آلبوم بعدی هم کوتاهتر میشه
در ضمن میتونید بیشتر به بقیه تراکها بپردازید (sm2)(sm2)
...
2:به محض رسیدن آلبوم هر آهنگی رو فقط یه بار گوش ندید...چند بار پشت سر هم گوش بدید
اینجوری میتونید بیشتر به معنی اشعار و نکات موزیک توجه کنید
...
3:تمام تراکها رو با دقت گوش کنید
چون زودتر میتونید بیاید تو گروه پز بدید که مثلا دقیقه فلان, ثانیه فلان, فلان اتفاق میوفته (sm2)(sm2)
...
4: طبق تجربه من به شخصه تراکهای1و4و5 آلبومها همیشه خوب بودن (sm2)(sm2)
پس میتونین از همین الان رو این تراکها حساب کنین
...
5:و نکته آخر که بسیار مهمه و البته کاملا جدیه
لطفا لطفا لطفا با عجله راجب آلبوم قضاوت نکنید
پیش خوراک؟ تمام خوراک ـمو دارم منحل میکنم برادر (sm120)نقل قول:
یه دورانی 70 کیلو شده بودم خوشتیپ تر به نظر میومدم (sm59)