اتفاقا بعضی از موزیک ویدیو ها هست که کیفیت بالاش، داخل یوتیوب هست.
(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا بعضی از موزیک ویدیو ها هست که کیفیت بالاش، داخل یوتیوب هست.
(sm128)
من اصلا باز، سایت های دانلود رو قبول ندارم، میرن کلی کار میکنن روش و تگ سایت رو میزنن.
چون کیفیتش بالا نیست شاید الان 1080p بذارند ولی بازم کیفیت اصلی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرکانسی که ماهواره ارسال میکنه اصلا قابل مقایسه با یوتیوب نیست.
مگر این ویدئو کلیپ هایی که میذاشتی از یوتیوب بود ؟
هست ولی دقت کنی کیفیت فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
40-50 درصدشون از یوتیوب هست.
نه همه که اینطور نیستن که شما میگی. بستگی دارد کدام سایت باشهنقل قول:
یعنی شما از ماهواره ضبط می کنید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار خوب.نقل قول:
منبع شما چیه؟
یعنی کیفیت هایی که 1080p برای یوتیوب بودن؟نقل قول:
حالا 40 - 50 درصد مهم نیست فک کنم 480p ها اره مشخص کیفیتشون که پایینه
من از جایی نمیگیرم مگر اینکه مجبور باشم . ضبط میکنمنقل قول: