(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب مهمون نداشتی؟! زودتر از موعد اومدی! (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب مهمون نداشتی؟! زودتر از موعد اومدی! (sm2)
شخصیتش خیلی کشش داره (sm120)نقل قول:
نه من تازه فصل اولم (sm120)
امشب بیرون بودیم با اقوام.. ساعت 11 برگشتم خونه.. دیگه جات خالی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله همیشه به گردش! (sm10)(sm120)نقل قول:
ولی از اون سریالا نیست که کشش داشته باشه... 6 فصل رو کامل گرفته بودم.. خیلی جاها خواستم ندیده بزنم کلا پاکش کنم اما جین خیلی خوبه(sm120)به قول تو دوست داشتنیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بشین ببین انشالله که خوشت بیاد.. خوبیشم اینه که میدونی این سریال تموم شدست.. دیگه کنسل و صبر برای اومدن فصل بعد و اینا خبری نیست(sm70)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام برو مکه ی دوری بزن.. هم حاجی میشی هم میری گردش(sm2)
اصلش همون قضیه خودشه و داستانای اضافی زیاد دارهنقل قول:
زیادی طولانیه
ما را به نیمه ی پر لیوان چکار
البته شورت خانومت به کنار
حالا خوب نیست من از چیزایی که خوشم نیومد بگم (sm120) خودت ببین و لذت ببر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث.(sm2)نقل قول: