قربون قانع نشدنت برم(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون قانع نشدنت برم(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جریان بحتون نبودم و با اجازه میپرسم وسط (sm10)نقل قول:
معمولا یه عامل بیرونی که تو رو از درون روشن میکنه و راه میندازه و برعکسش زیاد صادق نیست
حتی اگر اتفاقی هم از درون تو شروع بشه و تو محیط بیرونم چریان ساز باشه باز قبلش جرقش تخت تاثیر یه عامل بیرونی بوده که عیر این امکان پذیر نیست
(sm50)
خنده ام مثل ِ همه چیزم و دنیا الکی ست
اوّل و آخــر ِ این قصّه ی پر غصّه یکی ست! (sm50)
بحث سر ی جمله بود که سینا نوشت... اون جمله رو اگه یادش باشه برات بنویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم به نظر من این تغییر از درون خود ادم شروع میشه
بولارا باخ (sm2)
این چ حرفیه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم همینو میگم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده؟!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله هر چی باشه خیلی مهم نیست ولی اونی که من میدونم اینه ادم تاثیر پذیر از محیط و خود به خود که روشن نمیشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمونی بخوام بگم اونی که این سنورای و حسگرا رو روشن میکنه یه عامل بیرونی
(sm10)نقل قول:
تمام و کمال تایید میکنم (sm50)