حجکم مقبول (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حجکم مقبول (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا ربطی به موضوع بحث ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بری بخونی تا متوجه بشی
بحث شروع تغییر بود.. من میگم از درون شروع میشه
من این محرک رو شاید 100 بار ببینم ، بشنوم یا.... اما ی لحظه خاصی رو من تاثیر میزاره و اونم به خاطره چیزیه که درون منه.. وگرنه اون محرک همون بار اول کار خودش رو میکرد
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم محرک درونی همیشه هست پس یه چیزه فراتر از اون میخواد برا تغییرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز مثل همین حرفایی که میزنیم یا ...
کسی که از درون حتا هر روز تغییر کنه تغییرش میشه یه امر عادی . درست روزی که تغییر نکنه اونجا تغییر رخ داده ... و قطعن یه عامل بیرونی دلیلش بوده
(sm2)نقل قول:
همچنان توتوپ قوروقورو بوق اِلیم بیلَسین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بسه برام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون جمله رُ دیدم و با کلیتش موافقم هر چند به نظرم خیلی محدودش کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم حرف سینا هم تناقضی با اینی که میگی داشته باشه! حرف منم نداره تغییر از درون شروع میشه اما نیاز به محرک داره نیاز به عامل بیرونی
و الا تا وقتی تو خودت هستی و خودت تعییری هم در کار نیست! اصولا تغییر جایی میاد که یا احساس نیازی هست یا ختسگی و یا هر چیز دیگری که تحت تاثیر یه عامل بیرونی وادارت میکنه به انجامش
(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول: