نه زیاد گرون نیست فقط یه جای هستم از هر 20 نفر که رد میشن 10 تاش دختره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه زیاد گرون نیست فقط یه جای هستم از هر 20 نفر که رد میشن 10 تاش دختره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برف هرچه نرمتر و سبکتر ببارد
سختتر و سنگینتر میماند ...
غم هم ... (sm50)
موفق باشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تایپیکو بستن موقع اپ البوم بریم تایپیک شادمهر (sm2)
دولتِ
صحبتِ آن مونسِ جان
ما را بس ... (sm50)
خوب شد اسممو عوض نمی کنم (sm2)
من و خاک آستانت
که همیشه سرخرویم ... (sm50)
این جمله میبینم یاد یه بنده خدایی می افتم که تو سازمان ملل هاله نور احاتش کرده بود(sm2)نقل قول:
بگذر
زِ نقش و صورت
جانش خوش است، جانش ... (sm50)
خوزه آنتونیو مموت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)نقل قول:
من
نبودم چنین، چنانم کرد ... (sm50)
(sm50)
ندیدی
همان انگشت که
ماه را نشان میداد
ماشه را کشید ... (sm50)
هر لحظه بی تو بودن من، سالها گذشت
من از تمام مردم دنیا مسن ترم ... (sm50)
(sm59) اندامت فرشته
ایترنت همراه اول 1گیگ کدش چنده؟ طرحهاش چطوره؟ کدوم بهتره بخرم؟
تو تا دیروز زیرم خوابیده بودی الان داری قد قد میکنی ؟ (sm2)(sm30)نقل قول:
مهمونا هم باید پذیرایی بشن مهمونا بیایین ما میوه شیرینی نداریم ولی ازون شیرین تر یه ک.ون خوشگل و سفید داریم هر شب میزارم در اختیارتون لذت ببرین (sm2)
یعنی میلاد دهنت سرویس شد (sm2) s.e.x گروهی وحشیانه یکی بزارن دهنت دوتا بزارن درت (sm2)(sm30)(sm30)(sm30)
ترسم در این دلهایه شب
آهی ز دل سر زند ... (sm50)
خطر بن (sm2)
بی ادبها(sm25)
ک..ونی که خارش میکنه خودش سفارش میکنه - چرا عوام فریبی میکنی حالا دلیل نمیشه چون بهت دست نمیزنیم از شدت وود وود دریده بازی دربیاری باشه به رسول میگم امشب یه 20 سانت مفید تقدیمت کنه - واسه خودت بازاریابی نکن الان هنوز از مرحله ی برده بودن رد نشدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
كشیدن خط بین دو نقطه ی كمرنگ
دعای برگشتن، از خودت به یك دل تنگ
دوباره به ابروهات اخم چسباندن
به دست تنهایی چسب زخم چسباندن ... (sm50)
الان که کریو قطعه چطور آلبوم نامجو رو بزنیم
به وجود آمدم که داغت را
پشت دستان خود نگه دارم ... (sm50)
2:30 نامجو مزنه سایتش
مجسن نامجو رو گوش می کنیم تا محسن چاوشی برسه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا صدف طاهریان میره چند شنبه با سینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ژووووون
امشب مث اینکه خبری نیست حالا فردا بیاد خوبه
(sm27)
(sm50)
چی ساخته لامصب
خجالت بکش بی ادب بی تربیت برو حیا کن (sm2)نقل قول:
بعدشم واسه من جانماز آب نکش دست پیش گرفتی که پس نیوفتی (sm2)
من دیگه هیچ حرفی ندارم (sm1)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی لینک بده (sm120)
کوشان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _SCORPION_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]