مرديكه بيمارستان رجايي بستري شده
بعد توو تلويزيون ميگن درخواست شديد داشتن كه بيمارستان دولتي باشد
(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرديكه بيمارستان رجايي بستري شده
بعد توو تلويزيون ميگن درخواست شديد داشتن كه بيمارستان دولتي باشد
(sm3)
شهاب اکبری (sm2)(sm30)
بابا شماها چرا گیر میدین به عاغا (sm120)
عاغا چندین سال هست تخصص در دور زدن ملت همیشه در صحنه دارند(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]یکی از دوستان نوشته بیمارستان رجایی هم دولتی ست :
من یک پزشک هستم، بیمارستان شهید رجائی تهران یکی از مجهز ترین بیمارستان های ایران است اما در عین حال نه تنها دولتی است بلکه دانشگاهی هم هست و رزیدنت هم میگیرد. بیمارستان های دولتی تهران در ظاهر بخش ها و تخت ها شیک نیستند اما به دستگاه های بسیار مدرنی مجهز هستند، آخرین متد های جراحی های تحریک مغزی با دستگاه های استرئوتاکتسی مغزی و متد های الکتروفیزیولوژی قلبی و عروقی مغز که نیاز به دستگاه های مجهز دارند در بیمارستان هایی مثل شریعتی، رجایی، رسول اکرم و شهدای تجریش در حال انجامند.
امیدوارم که تن شما همیشه سلامت باشد و نیازمند این تکنیک ها نباشید
شنيدم ميگن بهترين بيمارستان ِ ايرانه (sm29)
انتظار داشتی شخص اول مملکت رو ببرن مریض خونه بی بی سکینه ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار رو ديدي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از يه زاويه اي فيلم گرفته بودن من فكر كردم ... (sm2)
هيچ مملكتي تا حالا واسه پروستات يه نفر برنامه هاشو تغيير نداده بود
روحاني سفر خارجه ش رو كنسل كرد
مجلس هم كه درباره ي پروستات عاغا حرف ميزدن همش
(sm2)
من اگه مامانم که شهر موشهارو دیدم..عاشق نارنجی بودم..حس سینما نیس میره واسه دانلود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازار دستمال به دستان حسابی گرمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کو تا دانلود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر اینکه کیفیت پرده بیاد که با این فروش احتمالش کم هم نیست
تهدید؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسام هست ازش میگیریمنقل قول:
حسام تو کار هالیووده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اگه البوم بعد محرم صفر بیاد من تورو میکشم با اون سق سیات(sm102)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
به من چه ؟(sm120)
تو این مملکت وقتی یه مشکلی اداری پیش میاد حداقل 3 ماه طول میکشه حل بشه ، منم با توجه به همین حدس زدم که آلبوم بعد محرم و صفر میاد
هنوز هم میگم (sm120)
شهر موشها (sm79) عاشق كپلك ( بچه ي كپل و نارنجي ) شدم (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شهر موشها ساخته شده برای دخترا(sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس لطیفه..مرد جماعت و چه به لطافت(sm10)نقل قول:
از بس لطیفه..مرد جماعت و چه به لطافت(sm10)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
رفتی دیدی تو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احتموند زیاد خودشو تحویل نگرفته ؟(sm3)
مرتیکه با ناله داره ملودی میسازه ، چند تا دختر هم دور و برشن فکر کرده خبریه(sm3)
چه خر تو خری شده این البوما (sm2)
نقل قول:
والا تو سينما كه بر عكس بود تعداد پسرا بيشتر بود
استراتژی سر کار گذاشتن ملت جواب داده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همچين (sm59)
فقط میتونم بگم خاک برسرشون (sm120)نقل قول:
احتمالن دهه ی هفتادی بودن
من که متنفرم (sm3)
بابا ول کنید البوم هر کی اومد اومد نیومدم به تخمتون (sm2)
آریان هم نیومد نیومد به اونجامون(sm120)
والانقل قول:
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
متنفر ؟ تو كلا آنتي همه چي هستيا (sm120)
خوشم نمیاد(sm3) ، از همون بچگی نگاه نمی کردمنقل قول:
افق نگاه من از همون اول به دور دست ها بود (sm120)
نقل قول:
پس خوبه كه تا الان تو افق محو نشدي (sm2)
انجمن 3000 تایی شد امیر باید شیرینی بده(sm120)
یه مدت محو شده بودم ، دوباره پیدام شد(sm120)نقل قول:
آهنگ جدید و زیبای #مازیارفلاحی به نام "تاب گیسو"
(sm70)
کاربران 3,001پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
(sm14)
تو اگه ازدواج کرده بودی الان بچتو میبردی شهر موشها میدید...(sm50)نقل قول: