(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم البوم باربدبیات و اسفندیار خان منفرد زاده منتشر بشه(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمک پرورده ایم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی میلاد ! (sm118)
==========================================
دیوث لینکِ ایران فیلم رو می خوای لیچ کنی !؟
لینکِ رایگانش خیلی سرعتِ دانلود و طبیعا لیچِ پایینی داره .
حالا اگه می خوای یه قسمت از فصلِ سوم رو 720 یه تستی بزن . (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نشد یا از تورنت می گیرم یا سگ خورِ این پدر سوخته ها یه اکانت ایران فیلم می گیرم .
(sm50)
فرار از زندان چه باحال بود
اینجوری تونستی تاپیک بزن بیچاره (sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات .
نقاشی با فرمتِ iso !؟
آره ! چرا که نه !
هر وقت بی کار بودی ردیفش کن . (sm10)
توی گوش کردن به موسیقی یِ تام ویس شک نه کنین ! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. یه مجموعه 8 گیگیه. ببینم میتونم ردیفش کنم. نمونه
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم نیلوفر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهین خلیلی ملقب به نیلوفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیگر فیلم فارسی های فوق تخیلی و سخیف ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبز : (sm127)
قرمز : مخالفم ! کلا احترام گذاشتن به فرهنگِ عامه خیلی مسئله یِ مهمی یِ !
تو می تونی از هر اثرِ هنری یا غیرِ هنری با ذکرِ نامش و دلیلت انتقاد کنی .
ولی نمی تونی یه دوره یِ تاریخی یِ تولیداتِ هنری یا غیر هنری رو با اسمِ سخیف یا فارسی یا هر عنوانِ دیگه ای مردود بشماری .
این اصطلاح رو من نگفتم دکتر هوشنگ کاووسی برا اولین بار به کار برد ، چون اصولا فیلمفارسی های اون زمان هیچ چیز خاصی نداشتن واسه بیان کردن ، قهرمان سازی های بچه گونه و داستان های سطحی و تضاد بین خوب و بد قصه هایی که تو هیچکدوم از فیلم ها وجود نداشتهنقل قول:
(sm3)
سپیدرود و ملوان بردن (sm224)
حمید تو طرفدار کدوم تیم لیگ یکی بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شناختم...نقل قول:
کى بود طرفدار سيرجان بود!؟ (sm120)
آلومینیوم هم برد ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بگم که سینمای حال حاضر ایران هم فرقی با اون موقع نداره و به همون اندازه مزخرف تشریف داره
تنها فرقی که کرده این بوده که به جای مثلا صحنه های س...ک...س رو اعتیاد مانور میدن
نمیبینم کجا هست(sm2)نقل قول:
8 (sm25)نقل قول:
البته الان پاشازاده سرمربی تشریف داره و این واسه من که استقلالی تشریف دارم اتفاقِ بسی مبارک است
نقل قول:
من نه گفتم تو گفتی !
دکتر کاووسی یا هر بزرگِ دیگه ای که این حرف رو زده و این داستان رو شروع کرده حتما و حتما انتقاداتی رو هم که در پِیِ اش داشته خوب شنیده .
منظورم اینه : این جوری نیست که تمامِ کسایی که سینما می فهمن حالا یا به عنوانِ مخاطب یا منتقد یا تولید کننده ی آثار با اینِ نظرِ آقای کاووسی موافق باشن .
منم یکی از مخالفینِ این جور کوبیدنِ فیلم های ایرانی هستم .
خودت یه حرده به معنی یِ این ترکیب ها بدونِ مصداق ( مثال ) توجه کن ! :
قهرمان سازی یِ بچه گونه - داستان های سطحی - تضاد بینِ خوب و بد !!! - و . . .
هم من و هم تو دقیقا باید بدونیم داریم در موردِ چه اثری حرف می زنیم !
تو بیا بگو : گنجِ قارون فیلمِ مزخرفی یِ و داستان نه داره و . . . !
من می گم : نظرت حتما و حتما محترمه برای خودت و هر کسی که باهات موافقه !
ولی وقتی می گی : یه سری فیلم بودن ( و هستن ) که هیچِ چیزِ خاصی نه داشتن و قصه نه داشتن و تضاد بین خوب و بد بوده و . . .
من که هیچ ! هیچ جور منظقی این جور انتقاد کردن رو قبول نمی کنه !
( البته به جزءِ منطقِ بزرگ واری که با دیدن 10 دقیقه از فیلمِ 100 دقیقه ای نقد می کنه توی تی وی !!! ) که می دونی با کی ام !!!
یه روزی نوبت شما هم میرسه.نقل قول:
اینم اضافه میکنم که چوکای ما دسته دو تشریف داره(sm120)
نقل قول:
میلاد جان سینمای ایران یا هر جای دیگه ای از این کره ی خاکی محدود به 1 فیلم بد یا خوب نمیشه !
بدونِ مصداق انتقاد کردن کاری رو از پیش نمی بره .
نقل قول:
اساسا من کلی میگم ، من شخصا هیچکدوم از فیلمفارسی های اون زمان و مثلا فیلم های این زمان سینمای ایران رو به عنوان فیلم قبول ندارم به جز کارای چندتا کارگردان که قبلا گفتم کیا تشریف دارن ، که اونا هم یا نمیتونن فیلم بسازن یا نمیزارن که فیلم بسازننقل قول:
گنج قارون کارِ ضعیفیه ، یه اقتباس خیلی بد تشریف داره
من گل گهری هستمنقل قول:
تیمم امروز 5 بر 1 باخت ولی بازم دوم جدوله
هفته پیش رو با سپیدرود در سیرجان مسابقه داریم اگه ببریم دوباره برمی گردیم اول جدول
امیدوارم هر تیمی حقشه بره لیگ برتر
برای من همین که ملوان بیاد بالا کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بازیم خیلی سرنوشت سازه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نقل قول:
اساسا کلی گویی آفتِ زبانه !
گنجِ قارونِ فردین محصولِ 1344 یکی از انسانی ترین فیلم هایی که توی عمرم دیدم .
جهتِ اطلاعت میلاد : فیلمِ گنجِ قارون اقتباس نیست ! فقط اسمِ فیلم از شخصیت تاریخی یِ قارون ( پسر عمویِ موسی (پیغمبرِ یهود) ) بر داشته شده .
وقتی شخصا نمی خوای سینمایِ ایران رو قبول کنی دیگه بحث تمومه ! (sm10)
بنازم به این پستت صابر (sm19)
فیلم قدیم در امتداد شب (sm50)
داستان فیلم اقتباسیه از داستانی که احمد شاملو نوشته بود و قرار بود که فیلمنامه رو هم احمد شاملو بنویسه که نشد و از روی همون داستانی که احمد شاملو نوشته بود کارگردان فیلمنامه نوشت و همونم ساختننقل قول:
اینو فیلمبرداش گفته بود البته
من فیلم گنج قارون ندیدم پس نمیتونم در موردش نظر بدم ولی خیلی از فیلم ها رو دیدم بی شمار
اینکه میگی مذخرف و هیچی نداره قبل از انقلاب واقعا چیزی ندارم بگم بهت . فقط رفتار و فکر و عقیده ت کاملا غیر طبیعیه . همش نسنجیده در حرف میزنی .. (sm50)
نمیاد نمیاد نمیاد تا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم 47 باشهنقل قول:
نمی پرسه کسی هـــی در چه حالی (sm50)