(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وجود پربرکتت همیشه درس گرفتیم (sm10)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وجود پربرکتت همیشه درس گرفتیم (sm10)(sm50)
لااقل زیرنویسم بذار واسه جملاتت یکم بار اموزشی داشته باشه (sm120)
تو دلیل انفجار و تغییری که ایجاد میشه رو اون جرقه میدونی ولی من دلیل تغییر رو چاشنی بمب میدونمنقل قول:
محرک بیرونی تاثیر داره اما برای من محرک بیرونی قدر همون جرقه تاثیر داره نه بیشتر..
نه تو قانع میشی نه من
البته شاید مدلی که رو من اثر میزاره ی چیزی با تو فرق داره ...
آقایی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا عصبی که میشه میره سمت فحش ترکی خندم میگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیام که پر بمبو چاشنی باشه بدون جرقه اتفاقی نمی افته اون جملم همینو میگفت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم نخوندی همینه!!نقل قول:
بحث سر وجود نداشتن چیزی نبود.. بحث سر تاثیر بود.. که سینا نظرش اینه که درضد زیادی از تغییر به خاطر محرک بیرونیه ، من نظرم اینه که سهم بیشتر برای محرک درونیه
البته احتمالا ما داریم سر خودمون بحث میکنیم و فایده نداره.. هرکی از مدل خودش دفاع میکنه(sm120)
بدآموزی داره (sm120)نقل قول:
خیلی دلم میخواد تو این حالت از نزدیک ببینمش یا صداشُ بشنوم(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول: