نه اجرای زنده رو دارم... گفتم شاید ورژن دیگه هم داشته باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اجرای زنده رو دارم... گفتم شاید ورژن دیگه هم داشته باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
سینا از کجا بیارم الان (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2) منم خریدارم
امسالم مثل هر سال نیومدی تو پیشم
کم کم دارم از دوریت دیگه افسرده میشم ...
امین حبیبی (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم رفته جنگ با داعش مفقودالاثره... (sm74)نقل قول:
من خونمو میخوام
کاشونمو میخوام
ایرونمو تهرونمو عزیزونمو میخوام
ماشا... به این صدا (sm127) زنده باد اعتبار موسیقی ایران بانو حمیرا ی نازنین (sm127)
(sm50)
بمان ، بمان ، بمان
که پر نزدن حیله ی رهایی ماست ... (sm50)
یکی سالم شد و هر صبح به صبح شیر خورد
یکی جوّان، یکی پیر مُرد... (sm50)
حیلی سخته طرفدار تو تا خواننده باشی که یکیشون آلبومش رو هفتصد هزارتومن میده به یه شرکت - اون یکی هم تک طرفدارش به حساب بیای (sm25)نقل قول: