یِ صدا یِ دفعه گفت: غمِ، تهِ غمِ همه چی
دلمو بسوزونم برای این حسِ ساده که چی
گفتم تهِ دلِ من، میگه همیشگیه
حالا چیزی که برام گذاشتی تو دردِ عاشقیه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یِ صدا یِ دفعه گفت: غمِ، تهِ غمِ همه چی
دلمو بسوزونم برای این حسِ ساده که چی
گفتم تهِ دلِ من، میگه همیشگیه
حالا چیزی که برام گذاشتی تو دردِ عاشقیه(sm50)
اتیشمون نزن.. جرقه نخواستیم(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشنای عشقی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خیلی قدیماس..واسه کسی پیش نیاد الهی..خیلی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس ما که پیش اومده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور کمالِ تشکر رو دارم از هر دو عزیز. (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) والا خیلی سخته یه شب رو بدون موزیک و فیلم به صب رسوندن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت داشتم حدودای 4 صبح تو رختخواب به کیمیاگرِ نامجو یا کتابای دیگه گوش کنم و بخوابم.(sm172)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم که میتونی ببینی(sm54) صداشو کمتر کن.. زیرنویس(sm120)
خب برو بخر دیگه..یه امشبو تحمل کن فردا برو بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکردم فقط خودم بدشانسم(sm120)نقل قول:
حالا با خیال تخت میتونی بری دنبال زندگیت(sm2)نقل قول: