عشقمی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عشقمی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو خسته ام، دیگه حوصله ندارم (sm172) همینجوری میمونم یا خوب میشم یا میمیرم (sm120) نمیدونم شاید هم تا هفته دیگه دوباره رفتم آزمایش (sm120) فعلا که حوصله هیچ کاری رو نَرَم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا الان سرعتم بس ناجوانمردانه پایین است (sm2)شرمنده اگه میخوای تا شب صبر کن تا خودم واست پیدا کنم یا آپلود کنم (sm10)، یا خودت اینو سرچ کن احتمالا یه چن تا سایت میاد میتونی بگیری:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mohsen Namjoo - Toranj
البته اسم آلبوم هم همین ترنجه.
لینک آلبوم:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾروز ﺭﻓﺘﻢ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﮏ ﭘﻮﻝ ﺑﮕﯿﺮﻡ
ﺩﮐﻤﻪ ﯼ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺯﺩﻡ ﻋﮑﺲ ﯾﻪ ﻗﺒﺮ ﺭﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﯼ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﮏ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩ!!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﻪ ﺭﯾﯿﺲ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﯿﮕﻢ :
ﺁﺧﻪ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻭﺿﻌﯿﻪ!!! ﻋﮑﺲ ﻗﺒﺮ ﻣﯿﺎﺩ ﺭﻭ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﮏ
ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻨﻈﻮﺭ عابر بانک اینه وقتی پول توحسابت نیست از سرقبرت بیارم..
عابربانکا چه فهمیده شدن...
گاز یک ثروت ملی است
بیایید باخاموش کردن یک لامپ در مصرف اب صرفه جویی کنیم.
ستادمبارزه باموادمخدر
(sm2)
اگه خواستی یکی همیشه دوستت داشته باشه، تنهات نذاره، تا آخر عمر بهت وفادار بمونه، بیشتر از همه مواظبت باشه، از سرکار که میری خونه همش دورت بگرده،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سگ بخر!
ازاین سگ پاکوتاه خوشگلا هست! از اونا بخر.
اگر زنت روزی ازت پرسید منو چندتا دوست داری ؟؟!!!
بگو :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اندازه یک کیلو خاکشیر !!!!
اینها بیکارن میرن میشمارن
چند روزی آرامش داری...............
باور كن من امتحان كردم
الان سه روزه داره ميشمره تازه شده50 گرم
(sm2)
بچه ها اگه کسی دنبالِ کاره این سایت خیلی بهش کمک میکنه (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنه از برزیل تا آمریکایی شمالی رو تو اقیانوس شنا کرده تا پیام صلح و دوستی بده به مردم جهان...☺☺😌😌
.
.
.
.
.
.
اونوقت من چون کنترل تلوزیون سه متر باهام فاصله داره سه ساعته دارم شبکه چهار برنامه ی "زندگی مارمولک های کرمان" رو نگاه میکنم...
تصميم کبرا....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.کبرا ازدواج کرده....
ديگه شوهرش واسش تصميم ميگيره....!!!
تو هم ديگه بي خيال کبرا شو....
شوهر داره....
ميفهمييييي شوهر.....
واسه همينه تو کتابا حذفش کردن
ميفهمي حذذذففففف
دارم تو کوچه راه میرم یه خانمه با ماشین رفت تو چاله آب پاشید همه صورتم و لباسام خیس شد، وایساده میگه وای خیس شدید ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گفتم: نه دیدم یه خانم محترمی مثل شما رانندگی یاد گرفته...اینا اشک شوقه!
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی اس میده چه غلطی کردی میگم دارم انجام میدم .. الکی(sm2)
اگه دیدین یکی الکی واسه خودش خوشحاله
.
.
.
حالشو نگیرید
.
.
.
.
مردم دیگه وُسعشون به تالار و باغ نمیرسه تو کونــ*شون عروسی میگیرن!
ریس کارخانه تولید سوسیس در مشهد دست گیر شدن
2000کیلو گوشت سگ را تبدیل به سوسیس میکردنߒ
كپى و پخش كنيد
بچه ها تا میتوتید این خبرو پخش کنید که همه ببینن. دیگه استفاده نکنن.... همتون بزارید تو پستاتون تو لاین، وواتساپ و بخواین ک پخشش کنن.....
د روزانه 22نفر در ایران بر اثر سرطان معده میمیرند. ایران دچاره سونامی سرطان شده. لطفا از خوردن: چیپس. پفک .سوسیس و کالباس . روغن مایع سرخ شده . پوست مرغهای هرمونی. نوشابه. کاملا پرهیز کنید. قلیون تنها دود استعمالی هست ک روی معده اثر مستقیم دارد و دچار باروری سلولهای سرطانی در معده میشود. این موضوع بسیار خطرناک و جدی است.
خوراکی برتر دنیا از نظر متخصصان تغذیه
1. لیمو ترش
2.کلم بروکلی
3.شکلات تلخ
4.ماهی سالمون
5. گردو
6. آواکادو
7.سیر
8.اسفناج
9. انواع لوبیا
10سیب زمینی
اینها خاصیت ضدسرطانی و آنتی اکسیدانی دارند.
در صورت تمایل برای دوستانتون به اشتراک بگذاريد
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻓﺮﺩﺍ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻭﻟﯿﺎ ﻣﺮﺑﯿﺎﺳﺖ ﻣﻌﻠﻤﻤﻮﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﺷﻮﻥ ﺑﯿﺎﻥ !
ﻧﻪ ﭘﺴﺮﻡ ﻣﻦ ﻧﻤﯽ ﺭﻡ !
ﭼﺮﺍ؟
ﺁﺧﻪ ﻧﺎﻇﻤﺘﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻮﺩ. ﻣﺪﯾﺮﺗﻮﻥ ﻫﻢ ﺑﭽﻪ ﻣﺤﻠﻤﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﻫﯽ ﺗﯿﻐﺶ ﻣﯽ ﺯﺩﻡ! ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﺷﮑﺎﻥ ﺩﻭﺳﺘﺘﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﻮﺩﻡ. ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﻩ !
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﯾﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﻌﻠﻤﺖ ﺑﻔﻬﻤﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺑﺎﺗﻢ ﻣﺮﺩﻭﺩﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ!!!
نخندین اینا دردای آینده این جامعه ست...(sm2)
نقل قول:
(sm121)
یادش بخیر (sm172) نمیدونم چرا منو میدید فرار میکرد (sm2) چنان سنگین برداشته بودم که خودشم مونده بود توش چیکار کنه (sm2) آخر سر به فونت گیر میداد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیا حکم بازن؟ (sm173)
به امید موفقیت روز افزونت عزیزم ♥نقل قول:
این دیوس هیچی بارش نیست.. دهن من سرویس شد.. همشو خودم انجام دادم(sm81)یعنی باید برینن به هیکلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویروس نداده باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن من به معنای واقعی سرویس شد (sm74) پایان نامه من در حد دانشگاه علم و صنعت بود نه دانشگاه آزاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
99.9 درصدشو خودم انجام دادم ، ایشون فقط به فونت گیر میداد (sm2) دهن سرویس خوب فرار میکرد (sm2)
این استاد منم سوادش در حد ویرایش و فونت(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کدومی پس(sm2)
دهن سرویس دوبار گیر داد به فونت ، اینقد عصبانی شده بودم میخواستم بزنمش (sm2) بهش زنگ میزدم ، یا رد تماس میزد یا میگفت بعداً تماس میگیرم (sm120) ما که بعدی ندیدیم (sm2)نقل قول:
من که اصن حسابش نمیکنم(sm2)گوه بلد نیست.. اس داد که تا اخر مرداد بیا دفاع.. من اردیبهشت نیستم.. میفتی مهرماه.. گفتم باشه استاد.. اخراشم.. الکی(sm2)نقل قول:
یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد
آن که یوسف به زر ناسره بفروخته بود(sm181)
چه رشته ای ؟ (sm120) آزاد ؟ (sm120)نقل قول:
مشاوره... نه دولتینقل قول:
صبر بر جور تو میکنم
روز خود را سیه میکنم ، عمر خورا تبه میکنم من (sm181)
مشاوره چی ؟ (sm120) مشاوره ممه تیر کردن ؟(sm2)(sm2)نقل قول:
مشاوره شغلی.. تف تو کیونت یعنی(sm2)نقل قول:
اتی گفتی نصب کنید خودت زدی رفتی(sm120)
(sm2)نویدو میفرستم پیشت یکم مشاوره بهش بده گند نزنه آبروم بره (sm2) فقط میترسم تا بیاد دنبال 85 بگرده (sm2)(sm2)نقل قول:
خودت کم بودی تو شرکت.. نویدم بیار اونجا.. شبیه اون بچه تو اوتارش باهم بشینید افتاب بگیرین.. به مدیر شرکتم بگین اب میوه بیاره براتون(sm2)نقل قول:
میخوام کودتا کنم (sm2) نوید همونیه که میخوام (sm2) به فامیل و دوست و آشنا نمیشه اطمینان کرد (sm2)نقل قول:
تعداد کم بود بگو منم بیام(sm2)نقل قول:
همینم از دهنم در رفت (sm2) نمیدونم چی شد ، نوید تور پهن کرده بود (sm2) اما حالا که فکرشو میکنم میبینم بدم نیست دارم نقشه میکشم برا 2 سال دیگه (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اماده باش
برو این حکم رو نصب کن بازی کنیم(sm2)
کار دارم باید برم دنبال منزلنقل قول:
کلا میگم... ی وقت دیگه میزنیم.. فعلا نصب کن ثبت نام کن(sm120)نقل قول: