(sm2)لاشیا صد صفه قبلی همش در مورد محرکه نمودین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)لاشیا صد صفه قبلی همش در مورد محرکه نمودین
باز سازی سریال بازی تاج و تخت توسط هند صورت خواهد گرفت(sm2)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمایا زیادی داره زودتر اخراج بشه از تیلفیزیون (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک آریان اومد بالا ، فکر کردم بالاخره لینک سونی موزیک اومد (sm2)
یا ابالفضل یا پنج تن (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که هیچکس نمیتواند جای بنده را بگیرد (sm120) ولی من به توانایی حسین در اسپم ، دارم کم کم ایمان میارم (sm120) خودمم در فکرش هستم که کم کم اسپم رو بزارم کنار و فقط پُست فلسفی بدم و ژست روشنفکری بگیرم (sm120) باید دوره ترک رو آغاز کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده همین جا به طور رسمی ، حسین ممه تیر را به عنوان جانشین خلف بنده در اسپم معرفی میکنم و در اوج با اسپم خداحافظی میکنم (sm120)
البته با پُست های فلسفی در خدمتتان خواهم بود (sm120)
باشد که رستگار شوید
این اسپم هم بدم و دیگه تمام (sm2)
آقا این آدم اعجوبست (sm1) این ادم دیوانس ، این آدم روانیه (sm1) این آدم رکوردهای nba رو جارو خواهد کرد (sm1)
آقا من رسماً بازیهای اینو میبینم دیوانه میشم (sm178) مجیک جانسون و استکتون و ... باید جلو این لنگ بندازن !
من بالاخره از دست این روانه ی بیابان خواهم شد (sm178)
در ضمن اسم ایشون استفین کُری هست ( البته گزارشگراو اخبار تلفیزیون به اشنباه کِری و کَری میگن بهش(sm120) )
(sm118)