کمکار دل نه..... کمکار میکنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
کمکار دل نه..... کمکار میکنم .
این همه اهنگ با کلاس ترکی گوش کنی بعد یه دفه وسطش اهنگ کاس اقا بذاری خخخخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد یه دفه داشتین باهم دیگه فیلمشو میساختین که یه دفه قطع شد(sm2)
اینو داشته باشین :
هندوتردذرذغفذزیرزرغبرطفعغ التاغعبدذدذو... کیلو 20 تومن
اینا همونایی هستند که سرظهر میان بیرون پشت وانتی بار دارند با بلندگو هندوتردذرذغفذزیرزرغبرطفعغ التاغعبدذدذو... کیلو 20 تومن(sm2)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتیم دربارش حرف میزدیم نه این که بسازیمش (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی فرهاد یادمه گفتی که زبان ترکی استانبولی رو بلدی. چجوری آخه؟نقل قول:
اینو بگم که همه جا میخورن ... بخاطر اینکه من تُرکمن هستم . فارس نیستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من مطالعه زیاد داشتم و روی فرهنگ لغت و دستور زبانشان خیلی کار کردم و الان از خوشان بهتر صحبت میکنم.خواندن و نوشتن را یاد گرفتم
دمت گرم (sm1)نقل قول:
بچه ها یک مودم میخوام بخرم که سیم کارت بخوره و وای فای داشته باشه و هنچنین نسل چهار رو هم پشتیبانی کنه و همچنین از همه مهمتر طوری باشه که در زمان استفاده، اگه داخل برق باشه، مشکلی براش پیش نیاد.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.