محمدحسن نه محمدحسین (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
محمدحسن نه محمدحسین (sm39)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد سر نمیارم چی به چی هستش (sm120)
(sm59)
در کارشناس بودن من که شکی نیست چون همه دنبال من هستند از هر لحاظی فکر کنی من تخصص دارم در زمینه کامپیوتر و الکترونیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیازی به کسی ندارم جز خداوند.
اگر نظر کارشناسانه ای داری میشنویم بفرمایید
(sm2)
نه خدایی خودت میگی من چیزی سرم نمیشه . بعد یکی که میدونه و حرف میزنه میگی فلاننقل قول:
کسی که کامپیوتر خونده، 100 در 100 نسبت به ما یک برتری ای داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدحسین، سر به سر اقا فرهاد ما نذار (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینطور نیست نمیشه گفت برتری اما .... تجربه را در هر زمینه ای هرکسی ندارد و از طرز بیان میشه متوجه شد طرف بار علمیش چقدره