سر چی حالا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سر چی حالا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم(sm59)
سر خونه بود ولی قبلشم اعصابم از دست این میلاد دیوث خورد بود هی شعر میذاره مخم رد داده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد دیوث من نمیدونم تو چرا با این همه استعداد شاعر نشدی ؟! اگه راست میگی یه 2 بیت در وصف خودت بگو بزار اینجا (sm2)(sm2)
دیوث بدجوری تابلو شدم یه لحظه سریع نگاه کردم بعد بستم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر وقت اومدم این دیوث رو فاز شاعری برداشت(sm2)نقل قول:
بوی بد فراق
پیچیده تو اتاق
کنسرو لوبیا
پاچیده رو اجاق
کاریش نمیشه کرد
افتاده اتفاق
توضیح بی توضیح
ارفاق بی ارفاق
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ابد زندونی ام زندونمنقل قول:
به من چه سرخی میخک تو مهتابنقل قول:
می خوای سند بذارم ازاد شی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]