بیا دست از طلب نداری دیگه از من نقل میگیری بعد اسم خودم هم میزاری اولش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا دست از طلب نداری دیگه از من نقل میگیری بعد اسم خودم هم میزاری اولش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الان دادی یا نه هنوز پره؟
جای دادنش زخمه (sm2)
ریدین تو پایگاه اختصاصی دیوثا(sm2)
ن بقیه دادن منم دادم بخورنش از جمله میلاد که داشت هلاک میشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس اوردیم امشب امیر حس و حال نداره وگرنه از دم بن بودیم(sm2)
بزقوش چی شد دادی یا داد (sm2)
انقدر صفحه جلو رفتیم خسته شد امیرم فک کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا خیلی حس میخواد از حجم از مذخرفات رو پاک کنی (sm2)
این طور که معلومه خوشت اومده ها (sm2)نقل قول:
دادنی رو باید داد (sm2)
(sm50)
ن خوب دیدم نگرانی پیگیرت شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا علی اغا صلوات
صاحبش اومد(sm27)(sm2)
من دیگه هیچ حرفی ندارم (sm81)
سلام امیرجان ، ایام بکام ، خسته نباشی (sm10)
من نبودم چه بده و بستونی راه انداختین (sm2)
بنازم واسه اون عبهت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینو میگه همه درمیرن تو سوراخ (sm2)
(sm81)
(sm50)
نمیدی عزیزم منظورم تل هست هانقل قول:
هادی جان دلبندم عبهت نه عزیزم اون ابهت تشریف داره (sm25)
تا اخرش ی تیر هادی رو نره ول نمیکنه(sm2)
اسم رمز تلگرامه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی برو بده وگرنه خودش دستی حساب میکنه(sm2)
ممر این وسط بود یهو غیبش زد(sm2)
حالا هر چی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیتونم بدم باو دیروز میلاد هات کرده بود اومد سرشو گاز گرفت زخم شده الان درد میکنه (sm2)نقل قول:
من دیگه حرفی ندارم (sm2)
دیوث حرفو میزنه میگه دیگه حرفی ندارم(sm2)
آلبوم نامجو رو زدم
اول اومد گفت بگیرید .. دید کسی نیست پاک کرد رفت خودش زد(sm2)
من ؟ کی ؟ حرف نزار دهنم (sm50) (sm2)(sm51)نقل قول:
(sm50)
(sm27)
خدایا توبه(sm2)نقل قول:
نذر ابوالفضل کرده (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دکلمه هاش بیشتر میچسبه ... (sm50)