وقت سر خاروندن ندارم مرد حسابی ، بیام حکم بازی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت سر خاروندن ندارم مرد حسابی ، بیام حکم بازی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت سبزی پاک کردن که داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعععععععع دود ِ بابا (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلیونتم (sm120)
در مواقع استراحت سبزی پاک میکنم (sm120)
من برم (sm155)
کوچیکتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شراب خورده ی ساقی ز جام صافی وصل
ضرورت است که درد سر خمار کشد (sm181)
گفتا تو از کجائــــــــــــی
کاشفته مینمائــــــــــی
گفتم منم غریبــــــــــــــی
از شهر آشنائـــــــــــــــــــی
(sm27)
اسمشو بزارید
کافه باجنبه ها با مدیرین نامحدود
باشد تا مضمون این تاپیک نشت محکمی باشد به دهن ابر قدرتهای شرق و غرب و شمال غرب و شمال شرق و جنوب غرب و ........ خخخخخخخخخخخخخخخخخ
یادشون میمونه باهاشون چیکار کردی
اما
یادشون نمیمونه براشون چیکار ها که نکردی !
رفیقش رو برای من جور کن
مهم ترین جمله پسرا !
دیگر نمی آید ... (sm172)
این روزا زمزمه عاشقی رو گوشم زیاد می شنوه
وقتی محتاج محبتی کسی یادی ازت نمی بره(sm172)
یادته....
آخرین جمله که گفتم از خدا می خواستم خوشبخت بشی(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)
(sm2)
(sm2)
ﺩﺭ ﻳﮏ ﻓﻴﻠﻢ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﺯﻧﻲ ﺑﻪ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻳﮏ ﺳﻴﻠﻲ ﺯﺩ.
ﺷﻮﻫﺮﺵ ﮔﻔﺖ: ﻋﺰﻳﺰ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﻲ ﻣﻴﺰﻧﻲ؟؟
ﮔﻔﺖ: ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﭼﻘﺪ ﺩﻭﺳﻢ ﺩﺍﺭﻱ
ﺷﻮﻫﺮ ﺯﻥ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻳﮏ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺑﻮﺳﺶ ﮐﺮﺩ
ﺯﻥ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﺭﺍ ﺗﻘﻠﻴﺪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻳﮏ ﺳﻴﻠﻲ ﺑﻪ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺯﺩ
.
.
.
.
.
.
.
ﺯﻥ ﺭﺍ ﻭﻗﺘﻲ ﻏﺴﻞ ﻣﻴﺪﺍﺩﻧﺪ ﻫﻨﻮﺯ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻪ ﻟﺐ ﺩﺍﺷﺖ
ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺍﻭﺳﺖ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
همینجوری خواستم ابراز علاقه کنم (sm120)(sm50)
برم یه فیلم ببینم (sm27)
باو من 3 روزه تو ترکم نزارین این عکس هارو (sm25) (sm2)
الان ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ، ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﮐﻪ ﺑﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﻢ،
ﻣﻨﻢ ﻳﻬﻮ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻫﻨﺪﻱ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺰﻥ پدر!.. ﺑﺰﻥ... ﺑﺬﺍﺭ بفهمم ﮐﻪ پدﺭ ﺑﺎﻻى ﺳﺮﻣﻪ.
ﺑﺰﻥ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﻫﻨﻮﺯ بی ﺻﺎﺣﺎﺏ ﻧﺸﺪﻡ...
ﺑﺎبامم چنان ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﻢ که مث لواشک چسپیدم به فرش!! نمیدونم چراتو فیلما همدیگه رو بغل میکردن!!!
مرگ بر هندوستان
ﺻﺒﺢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻪ 2 ﻫﺰﺍﺭﯼ ﺯﯾﺮ ﺑﺎﻟﺸﻤﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﯿﻮﻣﺪ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
ﯾﻪ ﭘﺸﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﺟﻠﻮ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ .
ﮔﻔﺘﻢ ﭼﺮﺍ؟ ﮔﻔﺖ:
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﺧﻼﻗﺎ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﯾﮑﯽ ﺭﻭ بگام ﭘﻮﻟﺸﻮ ﻧﺪﻡ|:
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺩﺧﺘﺮه ﺑﺎ ﯾﻪ
ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﻪ ﮐﺎﻣﻠﯽ ﮔﻔﺖ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﭼﺸﺎﺕ ﺁﺏ
ﺭﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!
بزن
یاران چه غریبانه...
قدیما 15سال طرف میرفت زندان دختره ب پاش میموند...
دیروز با دوس دخترم رفتم پارک رفتم دستشویی برگشتم دیدم مخشو زدن! تازه سرپا شاشیدم اگه مینشستم که ازدواج کرده بود!!!!;-)
ﺩخترﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﻫﺮ ﭘﺴﺮﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﺴﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺑﺎﺯ ﺩﺭﺩ ﺗﻮ ﺧﻮﺑﻪ
ﻣﻦ ﻫﺮﺩﺧﺘﺮﯼ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻻﻣﺼﺐ ﻫﻤﻮﻧﯿﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
دختره زنگ زده میگه چیکار میکنی؟
میگم دوسیب میکشم ... .
.
.
.
.
.
.
.
میگه بهت نمیاد نقاش باشی :|
تا چش و گوشش باز نشده برم بگیرمش.
این زن زندگیه والا...
ﻣﺮﺩﻩ ﺷﻮﺭﯼ ﺩﺭ ﻗﺒﺮﺳﺘﺎﻥ ﺩﯾﺪﻡ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ !!!...
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﭼﯿﺰﯼ ﺷﺪﻩ ؟؟ !!!
ﮔﻔﺖ ﺑﻨﺸﯿﻦ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﻨﻢ ...
ﻧﺸﺴﺘﻢ ﮐﻨﺎﺭﺵ ...
ﮔﻔﺖ : ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﺴﺘﻢ ...ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺧﺎﻟﮑﻮﺑﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ
ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺯﯾﺮ ﺷﮑﻤﺶ ...
ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: ﻣﺮﺩﻩ ﺷﻮﺭ، ﺍﻭﻝ ﺑﺨﻮﺭ ؛ ﺑﻌﺪاً ﺑﺸﻮﺭ.....
دیگه نبینم حرف از ترک بزنی تا انقلاب بعدی نهضت ادامه دارد (بیا در آغوش شیطان )(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
عشقی تو(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم از سرویس بهداشتی رفتنشونم عکس میگیرن (sm74)
دیگه این مدلیشو ندیده بودم توالت که عکس گرفتن نداره اونم موقع کار به این سختی
ناتالی پپورتمن از وقتی عکس لختی میگره ازش خوشم نمیاد من از هر بازیگری خوشم امده باید زود خودشو لخت بکنه تو جمع بازیگرهای قدیمی فقط از ساندرا بولاک خوشم میاد زیاد اهل این کارها نیست کلا تو این همه فیلمی که ازش دیدم فقط تو یه فیلم اونم واسه چندثانیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر تو چرا این وقت شب بیداری برو بخواب(sm142)
خوبیت نداره این جوکهای بی ادبی میخونی(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلا یوویچ (sm127)
مگه ناتالیه؟! (sm192)نقل قول:
منو گذاشتی سرکار یا واقعا نمیبینی ناتالیه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه واقعا نشناختم (sm54) چقد قیافش تغییر کرده (sm120)نقل قول:
از بس به جاهای دیگه نگاه کردی یادت رفته به چهره اش هم نگاه کنینقل قول:
راستشو بگو نرفتی دستشویی با گلنار(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتا من آن ترنجم کاندر جهان نگنجم
گفتم به از ترنجی لیکن بدست نائی
گفتا تو از کجائی کاشفته مینمائی
گفتم منم غریبی از شهر آشنائی
گفتا سر چه داری کز سر خبر نداری
گفتم بر آستانت دارم سر گدائی
گفتا بدلربائی ما را چگونه دیدی
گفتم چو خرمنی گل در بزم دلربائی
گفتم که بوی زلفت گمراه عالمم کرد
گفتا اگر بدانی هم اوت رهبر آید
گفتم که نوش لعلت ما را به آرزو کشت
گفتا تو بندگی کن کاو بنده پرور آید
خواجوی کرمانی، دو بیت آخر: حافظ
دانلود آهنگ با صدای محسن نامجو: