قلب ساعتی(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
قلب ساعتی(sm127)
(sm111)
پسر خوب تو که نمیخوای به این زودی ها آهنگ بدی بیرون چرا ذهن طرفدارات رو اینطوری به هم میزنی؟
(sm98)
همه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده تا بیان بگن ضعیف بود ... دلشون واسه طعنه زدن به شادمهر تنگ شده ...باز جای شکرش هست که شادمهر اینهمه آهنگ امسال داده بیرون و میتونیم به اونا بگیم ضعیف تا حوصلمون سر نره و تاپیکم پر کنیم (sm51)(sm2)
حالا دور از شوخی با اینکه تو قلب ساعتی آهنگساز خودش نیست اما خوبه که شادمهر دیگه با عوامل البوم تجربه کن کار نکرده و با اینکه وحید پویان و سعید زمانی رو هنرمندای خوبی میدونم و حتی به اینده محرابی بسیار امیدوارم اما بعضی وقتها خوبه که شادمهر حالا که نمیخواد خودش آهنگ بسازه ، همکاراشو عوض کنه و تنوعی تو کاراش بده و فقط با اشخاص ثابت کار نکنه ... در ضمن خوشحالم که بازم داره واسه خواننده های دیگه آهنگ میسازه و شنیدم به غیر از عارف میخواد با اندی هم همکاری کنه و اینا خبرای خوبیه و همچنین امیدوارم همکاریش با ابی ادامه پیدا کنه
طعم موزیک عارف را دوست ندارم ولی صداشو دوست دارم حالا درباره اندی این موضوع برام برعکسه...اکثر آهنگای اندی را دوست دارم ولی صدای اندی را زیاد دوست ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اگه شادمهر براشون آهنگ بسازه بتونه همون کاری را کنه که با مهستی و ابی کرد.
یعنی (از نظر من) آهنگهای مهستی را متحول و در آهنگی که برای ابی ساخت جیغ های اضافی و تحریرهای الکی که عادت ابی شده بود را ازش گرفت.
البته این نظر شخصی بندست...شاید خیلی ها نظرشون اینطور نباشه.
خوب مرض داره دیگه(sm51)به این کار هم میگن مرض شادمهری(sm30)خودش زیرشاخه تحریرای شادمهریه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سَلام دوستـــان .
ویدئـو که تـگ YouTube نداشته باشه و اصلی کسی داره .. ؟
بیشتر ویدئـو هـا جوری شده که این تـگ رو دارنــ .
(sm25)
من کلا موزیک ویدئوهامو از اینجا دانلود میکنم...فکر کنم بیشتر بچه هام همینطور باشن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Only For You [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظرم شما از امیر بپرس...شاید اون داشته باشه.
اگه امیر داشت صد در صد تو سایت میذاشت ... فکر نکنم باشه یا اگر باشه هم فعلا تا این لحظه نیست و اینده رو نمیدونم ... یا اینکه از سایت pmc یا رادیوجوان بگیری که اونام با اینکه تگ یوتیوب رو ندارن اما تگ شبکه شون رو گوشه کلیپهای دانلودیشون میزارن و لوگوشون از ابتدای کلیپ تا آخرش هست ... باید تو فیس بوک یا اینستاگرام الک کارتیو ازش بپرسیم یا ازش بخوایم خودش نسخه بدون تگ 4k رو منتشر کنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگهای عارف کلاسیک و آکوستیک و ایرانیه اما آهنگهای اندی الکترونیک و مدرن ایرانیه و به نظر من سبک عارف به صداش میاد و اکثر آهنگاشم گرفته، اما این چند سال اخیر آهنگ خوب و هیت ازش منتشر نشده و انتظارات رو براورده نکرده و چون شادمهر آهنگسازیه که تو هر سبکی توانایی آهنگ ساختن رو داره و هم آکوستیک و ارکسترال و هم الکترونیک میتونه تنظیم کنه مطمئننا یه کار خوب بهش داده و هیت میشه ، اندی هم مثل عارف تو این سالهای اخیر آهنگ خوبی ازش منتشر نشده و اگه همکاریشون قطعی بشه مطمئنم یه آهنگ عالی منتشر میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهستی در گذشته آهنگهای زیبای فراوانی داشت که توسط استاد پازوکی و نوجوکی ساخت شده بودن اما تو البومهای اخیرش با همکاری آرون و .... کاراش افت کرده بود که تو البوم نهایی خودش به گذشته طلایی خودش برگشت و یه یادگاری ماندگار با همکاری شادمهر به جا گذاشت ... در مورد ابی هم باهات موافقم با اینکه در گذشته آهنگهای هیت فوق العاده ای داشت اما به قول شما جیغ های اضافی میکشید که بعد از همکاری با شادمهر برطرف شد ، الان ابی تقریبا با همه آهنگسازای قدیمی قهره آهنگسازایی مثل فرید زلاند و مهردادآسمانی و سیاوش قمیشی و غیره و حتی تو جدیدا با علیرضاافکاری و .... فقط تو قدیمیا با صادق نوجوکی و تو جدیدا با شوبرت و شادمهر آشتیه که تنها شادمهر میتونه شبیه به آهنگهای قدیمی و دستخط خود ابی واسش بسازه و امیدوارم یه آلبوم فول با هم همکاری کنن
میدونم اگه امیر داشت حتما میزاشت تو سایت(sm127) ولی خواستم چند نفرو بفرستم سراغش سیریش بشن تا شاید پیگیری کنه و بتونه پیدا کنه و واسه ماهم بزاره(sm51)(sm173)(sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باحرفات کاملا موافقم.نقل قول:
درباره عارف هم با اینکه آهنگاش میاد به صداش میاد کاملا موافقم...فقط ازطعم موزیکش خوشم نمیاد.
یا اگر بخوام مثال دیگه ای برات بزنم...مثلا ویگن. صداشو دوست دارم ولی طعم آهنگاشو نه.
(منظورم از آهنگ ملودی ترانه نیست درواقع تنظیم کاره)
که فکر میکنم اگر شادمهر برای عارف آهنگی بسازه احتمالا طوری میسازه که اشخاصی با سلیقه موسیقایی مثل بنده هم از موزیک کار خوششون بیاد.
و درباره ابی فکر میکنم اگر کل آهنگ سازی یک آلبوم را به شادمهر بسپره احتمالا شادمهر وارد چالش بزرگی میشه.
البته نه از لحاظ فنی که همه ما میدونیم شادمهر از لحاظ فنی و حرفه ای اصلا چالش پذیر نیست بلکه از مسائل (به اصطلاح ایرونی خودمون)مافیایی و خرس خاله بازی و ماجراهای پشت پرده موزیک ایران.
البته این هم فقط در حد یک احساسه نه چیز بیشتر.
(sm50)
شاید ی روز سرد...(sm101)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید ی نیمه شب...
(sm201)
دلت بخواد بشه...(sm25)نقل قول:
برنگردی به عقب(sm51)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اون اعترافی که "اعتراف" نیست رو پخش میکرد
اعتراف واسه من سخت تره از این مردن.... (sm178)(sm178)(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm127)(sm74)نقل قول:
(sm232)
من فقط منتظر قلب ساعتیم(sm50)
من اعتراف (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجله نکن 1سال وقت داریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
ویدئو روز سرد با اینکه خیلی سادست ولی فیلمبرداری حرفه ای داره
به نظرم از هردو کار سینارت تو این آلبوم بهترهنقل قول:
میخوام برم پا ندارم
می خوام نرم جا ندارم
گریه کنم دل ندارم
داد بزنم نا ندارم
. . .(sm81)
دیگه شادمهر نه حوصله ساز زدن داره نه اهنگسازی نه تنظیم حتی تو این تنظیم جدید روز سرد هم هیچ سازی نزد گیتار رو فرشید ادهمی زد ویولن رو احسان نی زن اگرچه هر 2 نوازنده های خیلی خوبین ولی من دوست داشتم حداقل شادمهر تو کار خودش آهنگسازی و تنظیم و خودش انجام بده حیف این همه هنر و استعداد که ازش استفاده نمی کنه اگه شادمهر 60 سالش بود بهش حق میدادم بده کاراشو کسی دیگه انجام بده ولی تو این سن دیگه دست به ساز نبری نهایت بخوای یکی 2تا آهنگ بسازی یا تنظیم کنی واسه من قابل قبول نیست... بااینکه آلبوم طرفدار 4یا 5 سال از این آلبوم عقب تره ولی از لحاظ آهنگ و تنوع کار خیلی از این آلبوم جلوتر بود... کاش آدمهایی مثل بهداد کاموری امیرفرشباف از کنار شادمهر دور شن دوبباره شادمهر با نیلوفر لاری پور یغما جواد شریف پور کار کنه خودشم آهنگسازی و تنظیم کاراشو انجام بده حیف این همه استعداد...
در این که شکی نیست ولی اونطور که انتظار داشتم نبود.نقل قول:
من هم با این نظر که اگه شادمهر آهنگسازی آلبومشو انجام میداد خیلی بهتر میشد کاملا موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط navidr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی انتقادی هم به این آلبوم تجربه کن دارم که هم در اینجا و هم در جای دیگر کتبا اعلام نمودم.
ولی با تمام این وجود چون به شادمهر ایمان و اعتماد کامل دارم و میدونم برای این کاراش دلیل موجهی داره...پس به نظر هنرمندم احترام میزارم(sm127)
ولی انصافا نباید خوبی های این آلبوم را هم نادیده گرفت...شاهکارهایی مثل تنهایی هات...روز سرد...ادامه میدمت.
اینا واقعا فوق العاده هستند...یا حتی آهنگ تجاری همیشگی که در سبک و نوع خودش واقعا بی نظیره.(sm19)
(sm98)
(sm111)
(sm111)
(sm118)
(sm50)
(sm127)ساعتی(sm178)
حرفات کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط navidr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر که هم میگه شادمهر خودش بهتر میدونه چیکار کنه طرفدار قدیمی شادمهر نیست
موسیقی کاملا سلیقه ایه
من البوم تجربه کن رو دوست داشتم
با اهنگ روز سرد و تنهاییام زندگی میکنم
با اهنگ همیشگی عاشقی میکنم
با اهنگ عقل وعشق و تجربه کن انرژی میگیرم
با اهنگ ادامه میدمت به شنیدن صدای هنرمند مورد علاقه ام گوش جان میسپارم
با اهنگ تکرارم نکن بارها و بارها مبهوت هنر شادمهر عزیزمیشم
غرور رو گوش نمیکنم