می کنه دل از دخت و میشه آواره ی کوچه (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
می کنه دل از دخت و میشه آواره ی کوچه (sm1)
(sm50)
(sm50)
Nikram - Etemad
دیگه عاشقی واسه من، یه سرابه بی فروغِ (sm50)
علی اقا متولد چندی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متولد 72 آقا فرهادنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل اسپیکرم لاجیتک Z 623 2.1 هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودِ اسپیکر یک مشکلی که داره اینه که گاهی اوقات وقتی که صدای موسیقی کم هست، ساب ووفرش کار نمیکنه و به محض اینکه صدارو میبرم بالا درست میشه.
اما با این حال صدای خش خش نمیداد.
7 سال با من اختلاف سنی داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بزرگ مایی (sm66)نقل قول:
خواهش میکنم لطف داریدنقل قول:
شاید از سال جدید خیلی اینجا نتونم بیام .