یه سوئیچر گرفتم اونم اصلی استرانگ خودم دلم نیامد ببرم استفاده کنم اون رفیق دزدم اومد برداشتش به منم نگفت (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوئیچر گرفتم اونم اصلی استرانگ خودم دلم نیامد ببرم استفاده کنم اون رفیق دزدم اومد برداشتش به منم نگفت (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته الان دیگه استرانک اصلش نیست یک زمانی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتش چنده فرشید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم رسیور ندارم والا . فقط اینو میدونم از همه رسیور ها گرونترن زیر دو میلیون نیست . اینم بگم این رسیور هارد اینترنال دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم رسیور دارم ای کلاس راضی نیستم مال کشوره کره هستش.
(sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته ای کلاس از لحاظ سخت افزاری قوی نیست . منم داشتم اول گول کشور کره خوردم . اصل کره که نبود گوه میخورن خخخخخخخنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاکتوس سرش ای کلاس کنم . زیاد هنگ میکنه بعضی موقع ها فلش مموری نمخونه(sm178)