(sm90)(sm167)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm90)(sm167)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) میدونستی این دکتر چش قشنگه یوزرم داره ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm167)
(sm167) (sm2)
نه والا ... (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
(sm2)ولی من یادم میاد یه معلم کلاس سوم دبستان نظر داشتم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دستمو میگرفت این لاکردار بیدار میشد سرش میزد بیرون دست میکردم تو جیب سرشو خم میکردم تابلو نشه (sm30)(sm2)(sm128)(sm30)
خیلی خوش استیل و جذاب بود (sm2)(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشِ تو و اون نره خرِ توی خونه اش ! (sm51)(sm2)
من برم حمام (sm128)نقل قول:
(sm2)تو حالا اینکارو کردی ؟ تو خیابانم شده راست کنم با دست گرفتمش وگرنه میپرید تو بغل دختره (sm2) (sm51)نقل قول:
غلاف هم نشه مشکلی نیست دست کن تو تو جیب شلوارت سرشو بگیر خم کن رو به بالا یا پایین (sm2) و سعی کن همیشه از سلوار پارچه ای استفاده نکنی وگرنه تابلو میشی بدجور (sm2)نقل قول:
من دیگه انقد سرشو بردم بالا خودش دیگه اتوماتیک میره رو به بالا (sm2)