برو بخواب مگه فردا امتحان نداری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو بخواب مگه فردا امتحان نداری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نرینه ی هستی در این هستی... (sm172)(sm50)
(sm74)
هیچی نخوندم (sm172) تفسیر موضوعی قرآن (sm35)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه رشته ی منو چه به تفسیر قرآن (sm35)
دلم گرفته هوای گریه دارم (sm50)
تا دقایقی دیگه اگه یادم نره پ.خ داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایم ویتینگ (sm120)نقل قول:
رفتم بنوشم اشک خود را بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم شکستند استکانم را... (sm50)
سرعت هاستت عالیه (sm10) کاوراش با بوکلت تفاوتی داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm21)
از محسن دولگیرم (sm50)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خودم هم دلگیرم محسن که دیگه جای خود داره ... (sm25)نقل قول:
منم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخون شلوغ نکن(sm120)نقل قول:
(sm175)نقل قول:
خسته از اندازه ی جنجال هام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمونای گرامی باو برین بخوابین، دیگه تا الان نیومد نمیاد تا فردا 6.7 صب به بعد (sm120)
بر کمر بربسته ای رگبارها(sm2)نقل قول:
شیر در ماتحتِ این افکار هام (sm120)نقل قول:
Salam
(sm50)
chete
chavosh key miad
این حتما خطره (sm2)
مهدی خودش یوزر داره و بازم هست یوزرش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
in kie.mn?
mehdi kie nemifahmam
chavushi key miad
(sm81)
سگ تو روحش از ساعت 8 صبح دیروز بیدارم (sm74)
chete
khob bekhab
الی الان خوابیده - آرزو میکنم خواب جانی رو ببینی الی (sm120)
ذوف آلبوم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
zoof?
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این دیگه کیه ؟! (sm2) دیوث فارسی تایپ کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]