غرور را خوب اومدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنی از بزرگان :غرور بهترین ترک آلبوم هست(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
غرور را خوب اومدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنی از بزرگان :غرور بهترین ترک آلبوم هست(sm120)
یادمه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرور و عقل و عشق دو تا ترک صدا و سیمایی هستن انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازینا میخواست بخونه همینطرف می موند
صدا و نحوه خوندن مث ترک های حمید عسگری و علی لهراسبی شده توی این دو آهنگ
(sm30)نقل قول:
اتفاقا به نظر من غرور یه اهنگ عام پسند شده و خیلی جاها شنیدم
حیف اسم شادمهر که رو این البومه
همچنان چشم در راه (sm127)ساعتی(sm111)
توی (sm127) کوچیکم
جاتو محکم میکنم
همیشگی را من خیلی جاها شنیدم ولی غرور را اصلا جایی نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوشش میدم(sm51)نقل قول:
بهترین ترک ماندگار
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه خراب تو شدم، به سوی من روانه شو...
ماندگار قربانی ویدیو خیلی ضعیف و کش دادن بی جهت اهنگ شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با تمام این وجود خیلی دوسش دارم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه دوسش نداشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا نشنیدم کسی بگه از اهنگ ماندگار بدم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ویدیوش خیلی ضعیف بود میتونست خیلی بهتر باشه
ببین طرفدارای شادمهر، تقریبا همه دوست دارن این آهنگ رونقل قول:
ولی باقی خیلیا حتی نمیدونن همچین آهنگی داره شادمهر
واسه این میگم قربانی شده، وگرنه واقعا نمیشه همچین کاری رو دوست نداشت
در این دنیای ما همه چی امکان پذیره(sm182)نقل قول:
(sm128)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
اشک من پیرهنتو تر کرده (sm81)
همه جا عطر تو پیچیده ولی....نقل قول:
دل دیگه غربت رو باور کرده
(sm74)(sm74)
(sm98)
دست تو تو دست من بود
دلت اما جای دیگه
تو خودت خبر نداری
اما چشمات اینو میگه
(sm25)
کجا میری بدونِ من ، برای هر دومون زوده یه وقتایی نتونستن ، برایِ هر دومون خوبه
بچه ها فیلم گشت ارشاد2 را دیدین ک حمید فرخ نژاد با آهنگ شادمهر نوحه میخونه(sm30)
با تموم جاده ها عطر تو هست(sm127)
بگو باید از کدوم جاده برم
حقیقت و میدونی و ازم دفاع نمیکنی…
کنار تو می میرم و تو اعتنا نمیکنی (sm74)
(sm30)نقل قول:
لینک کامل فیلمو داری مسعودنقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر تو این کانال 10تا پست آخرهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)ساعتی(sm74)
(sm50)
(sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)انگار شادمهر تبخال زده...فک کن(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ویدئویی ساخته الک برای روز سرد
عالی هر چی میبینی سیر نمیشی