چون دوست اکبر است شکایت کجا بریم ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چون دوست اکبر است شکایت کجا بریم ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خاکیه (sm25) فردا هم خاکه(sm25)
تهران یه بارونی اومد جیگر شهر حال اومد اصن(sm118)
خودشم دقیق نمیدونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منزلو به اینجا پیوند بده خودم ازش بپرسم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ارسالای من بپره ، باید بجاش وام بدی بهم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من ادمین جدید این بیج هستم و متاسفم که اینو مینویسم ولی این آقای به ظاهر خواننده یه رفتار(sm77)
بسیار بدی از خودش نشون داده.ماجرا برمیگرده به زمانی ما به آسارا رفتیم و با تیم اونجا مسابقه دادیم
وقتی تیمشونو بردیم . به سرکردگیه این آقا جنجال به پا کردن.حتی پدر بنده برای ختم قائله به میدان آمد
ولی ایشون با رفتارهای زننده پدر منو هول دادند کنار که البته پدر بنده چیزی نگفتن. حالا پدر من زیرخاک
هستن وروسایاهی به ایشون میمونه. فقط خواستم این انسان مقرور رو بشناسید
پیج فریدون هک شد فکر کنم !
نمی شود حرام استنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)