(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm81)
الان که فک میکنم رو به پایین نمیشه رو به بالا مماس با شکم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش یه چیزی دادم بش هر شب میخوره قوت میگیره کلی هم براش مفیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت آبی میکشیدم تا چندروز پیش خیلی برام سبک شده بودنقل قول:
الان روزی یه بسته وینستون عقابی میکشم
وینستون عقاب خرم نمیتونه بکشه تو چطور میکشی (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته ولی ممکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بکشی بکش من از اونایی نیستم که میگن سیکار بد و فلان .. نه برعکس گاهی وقتا نیازه اعصاب رو اروم میکنه . واسه تمرکز حواس خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو دیگه خیلی زیاده روی میکنی روزی یه بسته خیلی زیاده .... کبد و ... داغون میکنی الان متوجه نمیشی سن که بره بالا خودشو نشون میده . خدایی نکرده سر طان
حداقل کمش کن سه روز ی یه بسته
من اونقدر غریبم که گفتن نداره - اینم بعضی روزا میشه روزی دو بستهنقل قول:
یادم میاد چند سال پیش مشروب خوردم ودکا بود فک کنم یه دونه بود دوتایی خوردیم تموم شد یه خورده احساس میکردم منو گرفتهنقل قول:
بعد دوتا سیگار عقاب قرمز این دیوث رفیقم قبلا زده بود تو مشروبه آقا کشیدم اصن بدجوری حالم گرفت انگار 3 بطر خوردی حالت تهوع هم بم داست داد نزدیک بود بمیرم اصن خیلی سنگین بود