(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
(sm142)
بي تربيت ديوص يعني چينقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلمه دیوث تو مجمع صمیمیت میاره من اینو به کار بردم گفتم احساس غریبی بت دست نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شادیم مال سال ها قبلِ(sm50)
(sm171)
(sm120)اشترم خوبه ساعت 2 اومد بگیر یکم بخواب گلم
الیاس برای سحری بیدار شد(sm2)
چرا عین جن یهو ظاهر میشی نزدیک بود سکته کنم (sm2) آخه هیچ وقت تو این ساعت ندیدم بیای بالا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا تو این ساعات تو خواب مشغول رازو نیاز با خانم الکسیس بودی (sm2)
چقدر از صبح فک زدیم (sm2)
میلاد دیوث مث بز نشستی اینجا .. چجوری میخوای فردا صبح بری البوم بگیری(sm2)
من برم بخوابم فردا بیدارشم امیر بی گزند (sm50) (sm27)
هستم حالا از خواب خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس هندونه رو زدی به بدن برای فردا کمبود اب نداشته باشی(sm2)
لیلی بیچاره ی آن طرز نگاهت شده ام... (sm172)(sm50)
هر بار مرا مینگری میمیرم... (sm172)
بد نیست شبی سر به جنونم بزنی
گاهی سرکی به آسمونم بزنی...
من را به گناه بی گناهی کشتی
بانوی شکار اشتباهی کشتی... (sm172)
تو یک روز دو تا آلبوم از دو محسن (sm51)
(sm25)
مینا (sm168)
(sm1)
از وقتی عاشقش شدم "بد" شد... (sm178)
(sm50)
هوا سر و صدا داره نتونستم بخوسبم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی ساعت 8 میشه(sm178)
(sm81)
سینجول یه دور چایی بده
همه پاشن
یه دو ساعتی وقت داریم نامجو بگوشیم
سینجول من آب پرتقال میخورم لطفا
منم شیر موز
دیگه چی ..
نامجو 3 ترک رفتم حال نمیده ..
(sm2) نامجود دهنت ..
(sm2)زیبا کلام
(sm30)نامجو چی میخونه