افسانه پاکرو خیلی عوض شده (sm25)قبلا بهتر بود
نمایش نسخه قابل چاپ
افسانه پاکرو خیلی عوض شده (sm25)قبلا بهتر بود
اقا من جو پخش شهرستان دادم چرا باور کردید (sm2) تازه از فردا پخش شروع میشه
طرفدار آرین در چاوشی نیوز(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا بش نظر داشتی ینی !!!! (sm25)
انسان درستیه ، کار بهادر خیلی سخته ، من همیشه آخر شبا باهاش صحبت میکنم به خاطر اینکه نکنه محسن ساعت 4 صبح کارش داشته باشه ، نمیخوابه . صبح زود هم مجبوره زود بیدار شه ، اینارو کسی نمیبینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا هم اگه خبری گفته که بعدا خلافش دراومده به خاطر سیاستهای محسن بوده
(sm10)
اشترم عنوان عوض میکنی دیگه متن تاپیک ادیت نکن دفه اخرت باشه
(sm70)13 جمعه اومد..ژاکت 12 شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد نداره-خیلی جاها هم گفتن اومده ولی پخش نداریم.خلاصه یه جا نشتی میده مثل هر سال (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تون یه گوهیـن دیگه !!!! (sm10)
(sm2) استدلال منطقت تو حلق امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بعد از ظهری چندتا فروشگاه بزرگ سر میزنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]