من دیوونه خر دستور همه جور کیکو تو کامپیوترم دارم بعد میرم از این و اون توو وایبر خواهش میکنم دستور بزارن برام . (sm35)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیوونه خر دستور همه جور کیکو تو کامپیوترم دارم بعد میرم از این و اون توو وایبر خواهش میکنم دستور بزارن برام . (sm35)
ماشااالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی رامین جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 2 تا قالب فارسی کنم روزی 100 هزار تومان کاسبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بشین اهنگ بزن فقط
(sm27)
تشنه بودم قطره ای را با تو اقیانوس امد ...
تموم لحظه هامو از تو دارم
تو خواب من تو بیداری همیشه
اگه تا اخر دنیا بخوابم
بازم خواب تو تکراری نمیشه
...(sm118)