[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم تا 8 یا 9 آلبوم برسه:/
قبل از 9 صددرصد نمیاد ..
اشترم
به درمانم نمیکوشی میدانم .. (sm74)
یعنی تو هیچ غلتی نمیخوای بکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی میکنم قبل از 9 برسونم قول نمیدم ..
این ترکش قشنگه چقد .. (sm74)
دمار ار من بر آوردی ..
نمگویی برا آوردی ..
(sm74)
مال حافظه فک کنم ..
نهادم بر لبت لب را .. (sm74)
(sm2) گاهید ..
(sm2)چه کسی
بچه ها آلبوم تو راهه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خیلی دیوثی ..
من از آخر پلی کردما .. :l
قسمت 7 رف برا دان ..
امیر دیوس چه وقت خوابه الان پاشو دیگه ..
(sm50)
01 Amire Bi Gazand (Harmless Ruler)
02 Dele Man (My Heart)
03 Changiz (Genghiz)
04 In Kist In? (Who Is This?)
05 Jang Zadeh (War Torn)
06 Sheydaei (Fascination)
07 Shah Maghsood
08 Parishan (Bewildered)
09 Sharmsari (Shame)
10 Akharin Otoboos (The Last Bus)
11 Teryagh (Antidote)
12 Mottasel (Connected)
اهای سینجول یه کاری کن امیر المومنین رو بیدار کن اگه آلبومو گرفتی بچه قرطی(sm178)(sm142)(sm25)(sm98)
سلام
هنوز زوده صبر کنین ..
(sm81)
لاشیا(sm81)
بدبخت ای مهدی میخواد بره سرکار منم همینجور بقیه هم امتحان دارن کجا زوده دیوث(sm25)(sm178)
الان اراک شمال اصفهان یکی اشنا داشته باشی راحت میگیری اینا همی الان البوم رو دارن از امروز صب پخش میکنن
یه پک 10 تایی گرفتیم ..
40 دقیقه دیگه میرسه ..
حالا با چه عذابی تحمل کنم وقتی البوم اون بیرون منتظر منه اومده رو نت (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود باشین دیوثا دیشب فقط دو ساعت خوابیدم (sm81)
(sm2)کیونکشا کمتر از 10 تا نمیدادن امیر سر کیسه رو شل کن ..
انتظار کشیدن چه سخت شده توو این ساعات
خدایش 10 بسته میشه 100 تا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دیوث یه ترکش رو اپ کن من برم(sm1)
این زیر نویس بیگانه ام که ریده چپه راسته شد وسط فیلم
این دیوث تو این معرکه دنباله فیلمه(sm2)نقل قول:
الی دیوث دو قسمت رو یه جا می بینم(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 10 تا دونه یه پک کمتر ندادن ..
البوم(sm81)
یه ترکش اپ کننقل قول: