ديروز يه اتريشي ديدم
ازش پرسيدم شما كه نفت نداريد چرا وزير نفت داريد؟
گفت شما چرا وزير رفاه داريد؟
هيچي ديگه تصميم گرفتم تو امور داخلي كشورها دخالت نكنم!
نمایش نسخه قابل چاپ
ديروز يه اتريشي ديدم
ازش پرسيدم شما كه نفت نداريد چرا وزير نفت داريد؟
گفت شما چرا وزير رفاه داريد؟
هيچي ديگه تصميم گرفتم تو امور داخلي كشورها دخالت نكنم!
دانشمندان ناسا طی تحقیقاتی متوجه شدند که در مریخ الکل و یخ وجود داره...
.
.
.
.
.
.
.
.
یعنی ما برای زندگی در مریخ فقط باید ماست موسیر و چیپس و قلیون ببریم !!!!
بایه شلوار کردی😂😂
ديشب دزد اومده بود خونمون داشت مي گشت.
بلند شدم گفتم دنبال چي ميگردي؟
گفت :پول
پا شدم دوتايي گشتيم ...
دختره شب روی یه کاغذ نوشت :پشه ی عزیز ...
تو چرا نمیمیری ؟
چرا این قرص ِ آبی توی دستگاه روت اثر نداره ؟
چرا اینقدر کثافط میباشی؟
امضاش کرد گذاشت رو میز تحریر ...
صُب پا شده دیده با یه خط ریز و قرمزی از خون خودش براش نوشته که :
گنده بک ِ عزیز،
دستگاه رو بزن تو پیریز برق بجای تلفن !!
بعد زر زر کن ...
اینقدرم تو خواب
شووووهر شووووهر نکن
دلم آغوش میخواهد.....!!!
.
.
.
.
.
.
.
شایدم .....
آش دوغ میخواهد.....
دقیقا نمی فهمم چی داره میگه ....
بزارید یبار دیگه ازش بپرسم ؟؟!
.
.
.
.
.
.
.
آقا حله.... آش دوغ میخواد ...
اشتباه ازمن بود.... ببخشید وقتتونو گرفتم ...
یهو فک کردم عاشق شدم....
برید به کارتون برسيد!!!
😄😄😆😆
ﺳﻼﻣﺘﯽ مردی ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪ زنش ﮔﺮﯾﻪ
ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺭﻓﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭﺵ ﻧﺸﺴﺖ
.
.
.
.
ﺍﺷﮑﺎﺷﻮ ﺑﺎﺩﺳﺘﺶ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ ﮔﻔﺖ ﮔﺮﯾﻪ ﻧﮑﻦ
آرایشت پاک میشه
ازت می ترسم...
به مامانم ميگم اگه من بميرم چکار ميکنی ؟
.
.
.
.
ميگه يه مراسمی برات بگيرم چشم عمّه هات در بياد 😳
.
.
سلطان غم مادر😐😐
ﻣﺎﻣﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺗﻮ ِﻛﻰ ﻣﻴﺨﻮﺍﻯ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﻰ؟؟ !
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺳِﻦِ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻡ ، ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺑﻮﺩﻡ !!!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺫﻭﻕ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻭ ﻣﻰ ﭘﺮﻩ ﺑﻐﻞ ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﻭ ﻣﻴﮕﻪ :
ﻗﺮﺑﻮﻥ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺭﻭﺷﻨﻔﮑﺮﻡ ﺑﺸﻢ
ﻣﻨﻪ ﺧﺮﻭ ﺑﮕﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺍﻟﻜﻰ ﻏﺼﻪ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻭ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩﻡ .
.
.
.
.
.
.
.
.
..ﻣﻨﻢ ﺍﻻﻥ ﺣﺎﻣﻠﻢ!!!!!"
.
.
. ﻫﯿﭽﻰ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﻣﺎﺩﺭﻩ ﺗﻮ ﮐﻤﺎﺳت
گربه از مادرش ميپرسه پدر من كيه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مامانش ميگه چند بار بگم
سرم تو سطل اشغال بود نديدم
وزارت بهداشت هر سال اعلام ميكنه كه چند نفر بر اثر مصرف الكل از دنيا ميرن
ديگه نميگه چند نفر بر اثر الكل به دنيا ميان...
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما بعیده!
شما خودتون ارشاد گر بقیه اید اونقت پستای اینطوری میذارید؟؟؟؟
من انتظار نداشتم!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جان؟؟
به من مربوط نیست؟
زر نزنم؟
چشم
اصلا اینم خودم میزنم تو سر خودم (sm39) که دیگه توکار بزرگتر دخالت نکنم! شما راحت باشید
میگم هی تگت میکنم جواب نمیدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز با سر و صدای مامان بابام از خواب پریدم
رفتم بیرون میپرسم چی شده !
بابام میگه من دیشب خواب دیدم یه زن دیگه گرفتم
واسه مامانت تعریف کردم
اونم گیر داده باید همین الان بخوابی و طلاقش بدی
فک و فامیله داریم؟!!!!
يه سوال مغزم رو از كار انداخته!
تو رو خدا كمكم كنيد
پله برقي چند تا پله داره؟!
مديوني اگه بدوني و نگي...
ی بار کسی ا دهن من شنیده باشه(sm120)تو علاقه داری مردک منحرف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یکی میگن :توکه عشقت خوشگله چرا بهش خیانت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفت چلوکباب هم خوشمزه ومجلسیه. ولی خوب من کشک بادمجون هم دوست دارم.!!!!!!!!!!!
یعنی خداوکیلی حرفش قانع کننده بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!مدیونی اگر فکر کنی مرد ایرانی بود
میلاد +16 زده.. دختره بهش علاقمند شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچه سرد تر با من رفتار کرد بیشتر از قبل به او وابسته شدم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کولر مونو میگم!!
وگرنه منو چه به پست هاي عاشقونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند جدی گفتم نمیدونم چش شده بود (sm88)
خب دیگه من بار امروز رو خالی کردم!
رسول هم مثل اینکه بارش رو خالی کرده باید واسه فردا بریم بار جور کنیم بیاریم اینجا خالی کنیم
برق ميره ، نويد يه قابلمه برميداره ميره در خونه صابر اينا
صابر درو باز ميكنه
نويد ميگه يه كمي برق داري بدي؟
صابر ميگه خاك تو سرت كنن واسه همينه براتون جك ميسازن، برو يه ظرف پلاستيكي بيار برق نگيردت!!!(sm2)
شرت حسین خانم (sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یه شماره اشتباه گرفتم یه دختره برداشت، گفتم ببخشید اشتباه گرفتم، خداحافظ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت چی چیو خداحافظ؟ پس تکلیف این بچه چی میشه؟... کم بود شوهر در این حد ؟؟؟؟
نقل قول:
اخه دختره فقط همین یه دونه پست رو تشکر زده (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آدماي منطقي خوشم مياد (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
هر هر(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکم رو نصب کردم نیومدی(sm2)نقل قول:
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺩدم ﮐﺮﺩه, ﮔﻔﺖ ﻓﻘﻂ ﺣﺮﻓﺎﻯ ﺍﺯ ﮐﻤﺮ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻤﻨﻮﻉ
.
.
ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﺳﺎﻳﺰ ﺳﻴﻨﻪ ﻫﺎﺕ ﭼﻨﺪﻩ ?!
ﺑﻼﮐﻢ ﮐﺮﺩ !!!
.
.
.
.
.
ﻋﺎﯾﺎ ﻣﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺗﻮ ﺧﺸﺘﮑﺶ ﺑﻮﺩ؟؟ ...
ﻋﺎﻳﺎ ﻣﻦ ﺯﻳﺮ ﻗﻮﻟﻢ ﺯﺩﻡ ؟؟
عایا اینگونه رفتار با یه دوست دار ممه کار خوبیست؟؟؟
امشب در بخش گفتگوی ویژه خبری....
ساعت ۲۲:۳۰
ميدوني چرا زنا زلزله رو زودتر از مردا با خبر ميشن؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به خاطر لرزش ممس ديگهههه
تااكتشافات بعدي بووووس
من يه ديوونم...
وقتشه عاقل شم..
تو ممت گندس...
حق بده عاشق شم...
(sm2)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
(sm70) برو بابا عامو (sm98)نقل قول:
مثلاً دعوا (sm2)
سن خرو داری خجالت نمیکشی(sm2)نقل قول:
(sm98) درست صحبت کن مردک نفهمنقل قول:
البته باید گفت زنیکه نفهم (sm2)
بمیر(sm2)نقل قول:
دوباره بمیر(sm2)
هی روزگار (sm172)
فامیلمون تصادف کرد فوت شد (sm50)
پس تو چه غلطی میکنی اینجا(sm98)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا فكر نكنم دفعه بعدي وجود داشته باشه دوستم هنوزم داره فحش ميخوره(آخه گفته بود قيمت ورودي 25 هزار تومنه)(sm2)داستان از اين قراره كه يكي از دوستام كه از قضا دبير محترمي هم هست گفت كه بابا صبحونه 25 هزار تومن نمي ارزه چه خبره آخه بريم پاركي جايي خودمون صبحونه ببريم ما قبول نكرديم ريختيم سرش كه گدا بازي در نيار بابا يه دفعه هم 25 تومن خرج صبحونه ت كن و از اين حرفها.
خلاصه رفتيم و جاتون خالي حسابي هم دلي از عزا در آورديم موقع حساب كتاب همه پولها رو جمع كرديم داديم به يكيمون ببره سر صندوق . يه دفعه ديديم رنگ پريده داره مياد ميگه بچه هاااااااا ميگه نفري 41 تومنه (sm30)(sm30) قيافه هامون خدائي ديدن داشت اولين كسي كه زد زير خنده من بودم اولين نفريم كه كتك خورد از اون دبير گرامي من بودم گفت زهرمار ميخندي چي خورديم كه 41 تومن شد؟ ديدم خيلي كفريه گفتم حق داري جاي تو باشم جعبه دستمال كاغذي رو ميذارم تو كيفم با خودم ميبرم يهو خندش گرفت اين شد كه از استرسش يكم با گفتن و خنديدنامون كم شد وگرنه سكته كرده بود بيچاره (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
خدا رحمتش كنه(sm172)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]