آلبوم آخدا محشرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم آخدا محشرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)خدایی فرمان خوب جلب توجه کرد
(sm70)
(sm29)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)دوستان عزیز جا داره از همین جا بگم علیرضا پسفردا عروسی میگیرن .. (sm184)(sm144)(sm185) من جا داره از همین جا بت تبریک بگم (sm23)
خوشبختیت آرزومه . (sm67)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm171)
دل من ديگه خطا نكن
با غريبه ها وفا نكن
زندگي باختي دل من
مردم و شناختي دل من
(sm50)
(sm19)فدات شمنقل قول:
اره ایشالا فردا تموم میشه این همه انتظار(sm19)
بخاطر سربازی نتونستیم بگیریم 16 اسفند 93 عقد کردیم ولی هنوز عروسی نگرفته بودیم
دیوث جای اینکه هی منو تگ کنی تبریک بش بگو .. (sm2)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری مکنم تو یه تشکر بزنی هی هیچ .. (sm81)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونم عزیزم (sm19) خوشبخت بشین