(sm151) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm151) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه احساس بدی دارم نسبت به فردا(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی باید هماهنگی کنم با این با اون(sm81)
(sm23)
شاید استرس داری .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش همیشه اینجور کارا زود پیش میره خدا کمکت میکنه تو زندگی .. (sm50)
هفته پیش خانومم زنگ زد آرایشگاهش گفتن عجله نکنین ما خودمون زنگ میزنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزم زنگ زد گفتن شما زنگ نزنین ما خودمون زنگ میزنیم(sm2)
(sm2)یه دفه عصبانی شد گفت یعنی چی زنگ میزنیم عروسی پس فرداس
(sm2)یادشون رفته بود کلا
لباس عروس هم قول داده بودن 10 روز جلوتر تحویل بدن تازه امروز تحویل دادن
راستی گروه موسیقی میخوای بیاری ؟! من که میگم پول اضافیه .. (sm3)
نه فقط دیجی میاد (sm70)
پاتختی هر چقدر گیرت اومد 1 تومنشو بده من ثواب داره (sm2)(sm2)(sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره چقد بگیره .. (sm98)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
حداقل همون خرجی که کردم خدا کنه در بیاد
اشنا بود تخفیف دادنقل قول:
900 تومن (sm70)