یر به یر فارسیه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یر به یر فارسیه(sm120)
شکــــار قاعده دارد...پلنگ می باید
که بی خیال شود چشمهای آهو را
شکار من چه کنم؟ این غرور زخمی من
چگونه می شکند آن طلسم و جادو را؟
... (sm172)
والا شک داشتم گفتم بنویسم مازندرانی که یه وقت سوتی ندم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا مدرکمو بخوام بگیرم یه هفت هشت سال طول میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون موقع فضولات شیرینی تو هم تجزیه شدن .... (sm70)
یراحی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که چیزی از منبعش نمیگفتی چیزی معلوم نمیشد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)باو من چول همونم ندارم ..وگرنه کاری دارم که فقط با چندتا آرپژ گیتار بسته میشه ..واسه تک آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مظلوم ظالمیست که زورش نمیرسد ...(sm50)
پلنگ پلنگ پلنگ پلنگ من عاشق پلنگم (sm153)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]