مررررررررررررسی شما هم داداش مایی (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مررررررررررررسی شما هم داداش مایی (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونام خواهر مان.. ما هم پدر اوناییم... اونام پدربزرگ مان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بنده خدایی توی ساری رفت یه آهنگ خوند ، فقط در حد محلشون پخش شد ، بعد که رفت مجوز بگیره سر همون یه آهنگ کلی بهش گیر دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه ی دیگه هم همین ماهان ، به خاطر سابقه ی رپ و بدون مجوز کار کردنش مجبر شد یه آلبوم رو با مجوز ولی به صورت اینترنتی پخش کنه ، دومی هم با فاصله ی 6 ساله ...
برای همینا میگم ... میگم تو هم بیا مثل این سیامک عباسی آهنگ رو بدون اسم و مشخصات خودت پخش کن ، اتفاقا فامیلیاتونم یکیه کسی شک نمیکنه
سینا تو الان مظلومی یا ظالم ؟؟ (sm55)(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم میرفتم چی شد که موندم ؟؟؟؟
قربونت همچنین (sm127)نقل قول:
مامطیر رو هم سرچ کردم دیدم اسم قدیم بابله جالب بود برام بار فروشو میدونستم فقط (sm120)
البته اگه یوزرت همین باشه (sm2)
این ترم تموم بشه یه تک درس میمونه که طرح نهاییمونه ... فعلا که توی سرمه ترم بعد رو مرخصی بگیرم و این درس رو بذارم برای بعد ... حالا ببینم چی میشهنقل قول:
من نپیچوندم ، گفتم تشریف بیار در خدمتتون هستیم ، میبرمت شعبه 1 نوید اهوازی ، 15 تا فلافل میذارم لای نون میدم دستت بخوریش (sm70)
هی ایزد....(sm172)
امروز یه کار خوب کردی خدا خواست منو ببینی بعد برینقل قول: