از این جاده...
از این جاده برات هرشب یه بن بست آرزو کردم(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
از این جاده...
از این جاده برات هرشب یه بن بست آرزو کردم(sm88)
(sm229)
اعتراف من اینه....
(sm127)
خبریه انتها جان؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)
کجای زندگیمی تو که من میگردم و نیستی
یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی
(sm184)
اگه که این همه روز تنها یه جا نشستم
درای انتظارو به یاد تو نبستم(sm118)
همکاری مجدد شادمهر و اشکان خشایی(اهنگساز فقط باتو عشقم)
عجب اتفاق بزرگی و عجب اثر فاخری خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک به همگی(sm2)
(sm122)نقل قول:
وای خدا بخیر کنه...حالا چ ترانه ای قراره بدند بیرون؟نقل قول:
ترانه ی "فقط بی تو عجقم"(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر نوشته منتظر سورپرایز بی نظیر و اختصاصی باشید...یعنی چی میتونه باشه؟؟(sm77)
حتما قلب ساعتی سورپرایزشونه(sm30)
اگه باشه ک عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه باشه ک عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)ساعتی
تا حرف عشق میشه من میرم من سخت از این حرفها دورم
منم یه روز عاشقی کردم از وقتی عاشق شدم این جورم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که نیستی تا ببینی
گریه های هر شب من
بی حضور عاشق تو
چه عجیبه گریه کردن
تو که نیستی تا ببینی
دل آسمون شکسته
جاده تا صبح قیامت
منو این پاهای خسته
با عبور هر ستاره
روح سبز تو رو دیدم
زیر قطرهای بارون
صدای پاتوشنیدم
تو که نیستی تا ببینی
گریه های هر شب من
(sm148)
بچه ها سورپرایز نسل شادمهر همون آهنگ قلب ساعتیه(sm118)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیزی نمونده ...
توی (sm127) کوچیکم جاتو محکم میکنم...(sm50)(sm81)
(sm10)نقل قول:
مثل اینکه کار با اشکان خشایی هم جدیه(sm77)
(sm118)
فکر نمیکنم سورپرایز قلب ساعتی باشه(sm98)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ب احتمال زیاد قلب ساعتیهنقل قول:
(sm93)نقل قول:
خاک تو سرشون با این سورپرایزشون. ..
آلبوم نغمه های شرقی سورپرایزشون بود(sm120)
جریان چیه مسعود جاننقل قول:
هیچی چند روز پیش کانال نسل شادمهر زد ک بزودی ی سورپرایز بینظیر و اختصاصی میذاره..همه فکر کردند منظورش قلب ساعتیه ولی دیشب معلوم شد سورپرایزش آلبوم نغمه مشرقیه(sm120)نقل قول:
حتما با کیفیت اورجینال میزارن دیگه که گفتن سورپرایزه و گرنه همه دارن این البومونقل قول:
(sm50)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول: