دو تا دوست دارم مایه سرافکندگیه جماعت ذکور
رفتن پارتی مشروب که نخوردن هیچ، دخترا کنارشون سیگار میکشیدن اینام سرفه میکردن.
نمایش نسخه قابل چاپ
دو تا دوست دارم مایه سرافکندگیه جماعت ذکور
رفتن پارتی مشروب که نخوردن هیچ، دخترا کنارشون سیگار میکشیدن اینام سرفه میکردن.
کاش این خارجیا یه فرمتی اختراع کنن که یه ویدیوی دو ساعته با کیفیت اچدی بشه سه و نیم مگ حجمش. ما که از زیاد شدن سرعت اینترنت ناامید شدیم
احسنت خیلی هم خوب ؛ ما دیگه بریم شب همگی آروم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا پست بالاییتم حرف نداشت پیمان عالی (sm93)
سکوتم از رضایت نیست، خوابم میاد
قربونت ، شبت خوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی شبیه شده... من میخوام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله... بیایم رو سرت شاباش بریزیم داداش (sm127)(sm127)(sm127)(sm132)نقل قول:
الكي مثلا من جراحم
الكي مثلا من بورسلي ام
الكي مثلا من خارجي ام
الكي مثلا ...
جهان سوم يعني همين افراد در اين كشورها بجاي تبادل اطلاعات
مفيد و سازنده بايد مطالبي با مضمون لوده گي و پلشتي رو بين خودشون تبادل كنن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الكي مثلا من روشنفكرم .
ﻭﺍﯼ ﭼﻘﺪ ﻫﻮﺍﯼ ﺭﻡ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ...
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
ﺍﻟﮑﯽ ﻣﺜﻠﻦ ﻣﻦ ﺣﻤﯿﺪ ﻣﻌﺼﻮﻣﯽ ﻧﮋﺍﺩﻡ
ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻤﻮ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ... ﺗﺎﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺎﺷﻤﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺨﻮﺭﻡ :|
ﻋﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎ ﺷﺪ ... ﺻﺐ ﮐﻦ ...
ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ
... ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻧﺸﺪ :|
ﺧﻼﺻﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﯾﻪ ﺗﺮﺟﯿﺤﯽ ﻣﯿﺪﻡ ﺩﯾﮕﻪ ...
ﺑﻬﻢ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﯾﺪ
تف تو مملکتی روغن موتور توش پنج میلیون باشه!!!
الکی مثلا منم مازراتی دارم
سلام (sm176)والا سر میزدنم اینجا هر از چند گاهی ولی پست نمیذارم زیر نظرتون داشتم از راه به در نشین و از مسیرتون خارج نشین(sm51)نقل قول:
زندگی مانند پیانوست . هر انچه از ان بدست میاوری نتیجه ی نوع نواختن توست !! ...
تام لهرر پیانیست و ریاضیدان
همه ما رو از
" چوب خدا " ترسوندند
ولی!!!!
یکی !!!!
به " بوسه خدا "
امیدوارمان نكرد.
در صورتیکه خداوند کلامش را با "الرحمن الرحیم" آغاز میکند " بخشنده و مهربان"
بارش بوسه های خداوند را برایتان آرزو دارم
نسلِ بلاتکلیف "
پدرم دلواپسِ آیندهی خواهرم است، اما حتی یکبار هم اتفاق نیفتاده که با هم به کافی شاپ بروند، در خیابان قدم بزنند و گاهی بلند بلند بخندند.
خواهرم نگرانِ فشارِ کاریِ پدرم است، اما حتی یکبار هم نشده که خواستههایش را به تعویق بیاندازد تا پدر برای مدتی احساسِ آرامش کند.
مادرم با فکرِ خوشبختیِ من خوابش نمیبرد. اما حتی یکبار هم نشده که با من در موردِ خوشبختیام صحبت کند و بپرسد: پسرم چه چیزی تو را خوشحال میکند؟
من با فکرِ رنج و سختیِ مادرم از خواب بیدار میشوم. اما حتی یکبار هم نشده که دستش را بگیرم، با او به سینما بروم، با هم تخمه بشکنیم، فیلم ببینیم و کمی به او آرامش بدهم.
ما از نسلِ آدمهای بلاتکلیف هستیم. از یکطرف در خلوتِ خود، دلمان برای این و آن تنگ میشود، از طرف دیگر، وقتی به هم میرسیم، لالمانی میگیریم! انگار نیرویی نامرئی، فراتر از ما وجود دارد که دهانمان را بسته تا مبادا چیزی در موردِ دلتنگیمان بگوئیم!
تکلیفمان را با خودمان روشن نمیکنیم. یکدیگر را دوست میداریم اما آنقدر شهامت نداریم که دوستداشتنمان را ابراز کنیم. ما آدمهای بیچارهای هستیم!
(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودمت توقیف شده بود؟ (sm70)
طاقت بیار رفیق... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نويد خوبي؟
سوبرا رو نصب كردم ولي ارور ميده(sm172)
(sm50)نقل قول:
شب تویِ وایبر یه خوشِل ازت میکشم ازت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه نره همینطوری بیای بخندیم و بزنیم و برقصیم رو سرمون شاباشتو بریزی؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودت منحرف کننده از راهی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر بِسَر به ما (sm127)
عالی یاسین جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا خانوم ، شما باید این پیش نیاز برنامه ی سوبرا رو هم نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توجه : این بازی برای راه اندازی به کتابخانه دات نت فریم ورک نسخه 4.0 نیاز دارد. در صورتی که هنگام نصب با خطای فریم ورک مواجه شدید کتابخانه مذکور را از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود نموده و سپس نصب نمایید.
الکی مثلن دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه برگ پاییزی پس از تو قسمت بادم
خداحافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادمخداحافظ و این یعنی در اندوه تو می میرمدر این تنهایی مطلق که می بندد به زنجیرم
پایان راه کاملاً پیداست
می دهم قابش کنندکنایه هایت را به رسم یادگاریو به همان دیوار می آویزمش !جای همان دستخط تماشایی...برو ای خوب من هم بغض دریا شو خداحافظ !برو با بی کسی هایت هم آوا شو خداحافظ !تو را با من نمی خواهم که ما معنا کنم دیگربرو با یک من دیگر بمان ما شو خداحافظ !
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداحافظ ای ماه شبهای تارم
خداحافظ ای درد جانسوز جانم
خداحافظ ای عشق روزای خوبم
خداحافظ ای شور و شوق حضورم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر زندگیم شد سراپا حدیثت
ترحم نمی خوام تو چشمای خیست
نو وعشق خوبت اگر قسمتم نیست
به زانو نیفتم که این خصلتم نیست
نمیخوام تو چشمام بخونی احساسم
نمیخوام ببینی که در التماسم
اگر عاشق هستم هنوز که هنوزه
نمیخوام دل تو واسه من بسوزه
خداحافظ ای عشق خداحافظ ای گل
واسه دل شکستن نداری تحمل
خدا حافظ ای عشق برو به سلامت
مثه من به غصه نداری تو عادت
من از تو نمیخوام دلیل و بهونه
گناهی نداری همینه زمونهتو نیستی به قلبم جوابی بدهکار
منم که اسیرم تو نیستی گرفتاربرو موندنت رو به اصرار نمی خوام
نه هرگز من عشقو به اجبار نمی خوام
هنوزم عزیزم دلت نازنینه
دیگه نیستی عاشق حقیقت همینه
خداحافظ ای عشق خداحافظ ای گل
واسه دل شکستن نداری تحمل
مثه من به غصه نداری تو عادت
برو موندنت رو به اصرار نمی خوام
نه هرگز من عشقو به اجبار نمی خوام
هنوزم عزیزم دلت نازنینه
دیگه نیستی عاشق حقیقت همینهخداحافظ ای عشق خداحافظ ای گل
واسه دل شکستن نداری تحمل
مثه من به غصه نداری تو عادتخداحافظ ای عشق خداحافظ ای گل
واسه دل شکستن نداری تحمل
شکر خدا خوبم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
(sm81)(sm127)نقل قول:
درود نوید(sm19)نقل قول:
خیر(sm120) ولی یادش بخیر قبلنا چقد از این توقیفا داشتم.(sm59)
نقل قول:
(sm50)(sm127)
منو از یاد ببر
بزار از یاد برم
چی از این غم بهتر
بزار از یاد برم
(sm50)
: ) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
*بانك پاسارگاد*
کارت
برداشت از: ٢٣٤٥٧٦٨٩٥٤٣٢١
مبلغ: 10,931,000 ريال
19:16_93/11/14
موجودي: ٤٨.٩٨٧.٣٤٥.٧٦٥.٧٦٥٤ ريال
الكي مثلا خيلي مايه دارم....