ندارم(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ندارم(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو وبلاگ بهشون برمیخوره..سایت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه الان شرکت بودم بازم این سوژه رو از دست میدادم (sm120)
خواستم مطمئن شم نمیاد،نت خودم قطه اومدم جای دیگه اگه نمیاد برم خونه عصری دوباره بیام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی نقی (sm171)
اگ بخان بدن غروب میدن دردسرشم کمتره(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خدا کنه بعد از ظهر بیاد
فردا صبح نمیتونم گوش بدم
امیر تو هم پارس آنلاینی ؟
چرا اونا که تو گفتیو کپی کردم الی گفتم شاید بعضی چیزای دیگشم بگه خوبه کپی کنم سلیقش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]