ها واقعا معرکه بود، خیلی جلب توجه میکرد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها واقعا معرکه بود، خیلی جلب توجه میکرد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)
این فیلمو نمیشه بری با چیپس و تخمه بشینی ببینی، یه فیلم معمولی نیست، باید با خود پازولینی و تفکرات سیاسیش و آثار قبلیش و نوشته هاش آشنا باشی، باید بدونی تو این فیلم چه فضایی رو میخواد بسازه، بعد بری بشینی ببینیش، فیلم برای تلنگر زدن به ببیننده است ولی حتمن مقدمه میخواد، باید به عنوان آخرین اثری از پازولینی باشه که میبینی. یادمون نره که پازولینی بعد از ساخت این فیلم به شکل فجیعی به قتل رسید. جونشو گذاشت سر این فیلم. و یه نکته اینکه وقتی موسسه ی کرایترین این فیلم رو بلوری میکنه و میده بیرون یعنی میتونی مطمئن باشی که یکی از آثار قابل اعتنای تاریخ سینماست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینک منبع خوبیه که در مورد این فیلم بیشتر بخونید، 7 تا مقاله و سه تا فایل ویدیویی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظر اینم
بی آبی و بی پولی چیه دیگه ما تا 150 میلیون نفر جمعیت جا داریم(sm50)نقل قول:
والا زیاد اطلاعی از پازولینی و فیلماش ندارم . خودم یه فیلم تو این مایه ها دیدم (a serbian film) واقعا حالمو بهم زد و تا چند روز روحیم داغون بود. هیچ نکته و معنی ومفهومی نداشت . سالو تو برنامه هفت که مهران مدیری مهمونش بود اسمش برده شد و من کنجکاو شدم ببینمش که با گفته های دوستان پشیموون شدم(sm70).نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واردات محصولات کشاورزی چیه باید تحت هر شرایطی خودکفا باشیم یه سری احمق میگن معنای امروز و مدرن استقلال تغییر کرده احمق اند !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو تنهاییم ، برقص ... (sm50)
خب این عالیه ولی آبی برای کشاورزی مونده اصلا یا نه؟ایران یه کشور خشک و بیابونیه . شک نکن چند سال دیگه با بحران آب سر همین انتقال آب از این شهر به اون شهر خون و خونریزی میشه .نقل قول: