(sm2)چی عالیه مشتی من دارم این سخنان اقا رو مسخره میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)چی عالیه مشتی من دارم این سخنان اقا رو مسخره میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دوزاریم کج بود نگرفتم
حظور محسن چاوشی با قطعه "پرچم سفید" در نظرسنجی برنامه دوباره گوش کن از شبکه نسیم
ارسال عدد ۳ را به ۳۰۰۰۰۵۵
عجله نکن پس واسه دیدنش، سر وقتش ببین. نه اذیت بشی نه فیلم حروم بشه.نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم !
همینه !
فاشیسم شوخی بر دار نیست .
کتاب " آیا باید ساد را به سوزانیم " نوشته یِ خانوم " سیمون دو بو آر " هم قبل یا بعد از دیدن فیلم خیلی به درک بهترش کمک می کنه .
" مارکی دو ساد " هنر مند و اشراف زاده ی فرانسوی پایه گذارِ نظریه ی " سادیسم " نقش اساسی یِ فکری تویِ این فیلم پازولینی داره .
آلبوم " ساد " یا " صاد " از شاهین هم بی ارتباط با " مارکی دو ساد " نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همون فیلمیه که چن روز پیش گفتم بهتون از قبل تریلرشو دیده بودم ..
دارم نگا میکنم ., فیلم خوبیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]