تاریخ فعال شدنتون تو مجمع هم تو یه برهه بود اخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاریخ فعال شدنتون تو مجمع هم تو یه برهه بود اخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خداییش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm176)
اونو دیگه خبر ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما تو 4 راه پارک رو میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من تا جایی که یادمه اول با فرنی دور میدان کلید خورد (sm2)
کماچ و شیر کاکائو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در غیاب دکتر مجمع این رسالت به گردن ماست (sm2)نقل قول:
الان من هرچقدم که گرسنه بودم و نیروی محرکه درونی داشتم نمیتونستم اون شب برم فلافل نوید اهوازی این جرقه ی نیروی محرکه بیرونی دوستام بود که این کارو ممکن کرد
حسین بسم الله ...(sm2)
حسین فقط میتونه در مورد این حقیقت تاریخی سکوت کنه (sm2)نقل قول:
نه فک کنم داره بیانیه تایپ میکنه (sm2)نقل قول:
امین نری یوقت پشتم به تو گرمه (sm2)