منم مثل تو بودم البته موسیقی داخلی گوش میدادم ولی چند سال هست دیگه اون ذوق و شوق نیست(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم مثل تو بودم البته موسیقی داخلی گوش میدادم ولی چند سال هست دیگه اون ذوق و شوق نیست(sm54)
اتفاقا موسیقی از معدود چیزایی که هنوزم همیشه علاقه و شوق زیادی براش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی نباشه که یه روزم نمیتونم زنده بمونم (sm50)
رادیو ضبط جمع شدن کاست بریدن کاست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه نباشه سهمش کمتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضبط با کیفیت دیجیتال در کارخانه دنا کاست(sm74)
واسه من حتی تو سخترین شرایط زندگی هم سهم موسیقی تقریبا برام یکسان بودهنقل قول:
کلا موسیقی جز جدایی ناپذیر زندگی من بوده البته تا حالا بعدش رو دیگه خدا میدونه (sm172)
بی تو تکلیف من اینه مشقای خاطره بازی(sm25)
یه خاطره جالب بگم برات
من مدت زیادی نیست که طرفدار به اصطلاح دو آتیشه شادمهر شدم
سال 82 ما تازه ماشین خریده بودیم قبلش ماشین نداشتیم اون زمان مثل حالا طرفدار شادمهر نبودم همیشه یادمه اولین کاستی که برای گوش دادن تو ماشین ضبط کرده بودم اما آهنگ های شادمهر بود آلبوم آدم و حوا را همشو روی دو طرف کاست ضبط کردم بدون اینکه هیچ آهنگ دیگه رو روش ضبط کنم .
از چند روز قبل از اینکه ماشین را تحویل بگیریم من کاست شادمهرو ضبط و آماده کرده بودم تا وقتی میخوایم برای اولین بار با ماشین بریم بیرون گردش تو ماشین گوش کنیم دقیقا اون شب را تو خاطرم مونده ...چه قدر با ذوق و شوق اون کاست را ضبط کردم ...(sm81)
تا مدتها هم مدام همونو گوش میدادیم ...(sm118)
پای خاطراتو نیار وسط(sm25)(sm74)