کانال توییتر چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کانال توییتر چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران من خوب پیش میره وسط که ریتمو عوض میکنن قشنگ تر میزنن به کار.
دمی دوس داره خب (sm2)
من گوش کردم ویس رو
والا اگه نگم اکثرا ، تمام حرفاش چرت و پرته ! حالا تو مورد خاصی به چشت میاد بگو برات توضیح بدم و الا به نظرم حتی ارزش توضیح دادنم نداره
نوید علی با توام (sm2)
کاملا موافقم.من خواستم جوابیه ای بنویسم براش دیدم خیلی پرته ارزش نداره وقتمو تلف کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه سر آلبوم خاطرات مبهم هم گوشت مشکل داشت و "ترس های کوچک بزرگ می شود" رو تاس می شنیدی یا کوهن(کوئن) رو کُهَن می شنیدی
البته زیاد مهم نی من کاری به اعتقادات تو و یه سری دیگه ندارم مگه همین چاوشی نخونده برا علی و فاطمه و غیره؟
من با ریدن تو شعر مشکل دارم حالا تو هی خودتو جر بده شک نکن "ولی" هستش
البته مثل همیشه امثال شما باید اعتقاداتتون رو بکنین تو چش و چال ملت فرقی ام نداره کجا
چشومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار ماهی ِ تنها
فدای آبی ِ دریا
هزار بسته مسکن
فدای این غم ِبرنا
هزار گله ی درنا
فدای وسعت آبی(sm27)
مشتی محکم بر دهان یاوه گویان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]