ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ، ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻧﻤﯿﺒﺮﺩ
ﺗﺼﻤﯿﻢ
ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺗﺎ ﺻﺪ ﺑﺸﻤﺮﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺑﻪ 85 ﮐﻼ ﺑﺮﻧﺎﻣﻢ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ
ﺍﻻﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﺣﻤﻮﻡ
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ، ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻧﻤﯿﺒﺮﺩ
ﺗﺼﻤﯿﻢ
ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺗﺎ ﺻﺪ ﺑﺸﻤﺮﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺑﻪ 85 ﮐﻼ ﺑﺮﻧﺎﻣﻢ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ
ﺍﻻﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﺣﻤﻮﻡ
یارو لخت جلوآینه ایستاده بود
که ناگهان قزویني را در آینه دید که بسوی او مي آيد ...
به سرعت خم شد برای بالا کشیدن شلوارش
اما
دریغ و صد افسوس !
اجسام از آنچه درآینه میبینیدبه شما نزدیکترن :
oوسط فوتبال رفیقم گازم گرفت گفت: ب من میگن لووووووووووئیس سوارز😁
حالا این که من باهاش چیکار کردم اصلا مهم نیست ...
ولی به منم میگن شیث رضایی
دوستدخترم بهم زنگ زده میگه :
من نیستم جق میزنی دیگه ؟؟ آره ؟؟
گفتم آره مدل بنیامینی ! ! !
گفت : این دیگه چه مدلشه ؟؟؟
گفتم : چشمامو رو هم میذارمو
تو رو بیادم میارمو
گلنار بر میدارموووو
.
.
.
هیچی دیگه اینقد خندید گفت :
کاندوم داری یا بیارم ؟؟
خیلی دختر فهمیده ایه
خیلی
حیـــــا را که نَفهمـــــی..!
★چـــــادر سیاه ★
هم تـــــو را
مُحَجَـــــبه نخـــــواهد کـــــرد...!
اشـتـبـاه بـسـیـاری از ادم هـا ایـن اسـت که
بـا دیـدن اولـیـن "دل"
بـرای کـل زنـدگـی خـود "حـکـم" مـیـکنـنـد...
مــــــــن جــــا مانده ام.
...........
میگویند چه خوب مانده ای ...
غافل از اینکه من خوب نمانده ام .. من جا مانده ام !
نگاهم.. معصومیت کودکیست هراسیده از آژیر قرمز ..
لبخندم... تلخی عصیان فروخورده ی نوجوانیست ،
و چهره ام ..
نقاب سنگی جوانیست وامانده در من خفه و خاموش، هزارسال به چله نشسته !
من از دهه ی عشق ممنوع می آیم .. از دهه ی نگاه ممنوع.. زیبایی ممنوع..شعر ممنوع و کلام ممنوع !
من از جنس هیچ کس نیستم .. من تنها خود را از سرزمین خاکستری دهه پنجاهی ام به دنیای رنگی تو سنجاق کرده ام ..
تا مگر کودکی فریز شده در من یخ بشکند و جوان شدن بیاموزد ..
تا جوانی تاریخ مصرف گذشته ام ، پیش از گندیدن ، پیر شدن آغاز کند!
من عدد شناسنامه ام را انکار نمیکنم.. اما سالهاست که عدد شناسنامه ام مرا انکار کرده است !
من تمامی اعداد زندگیم را کم رنگ شمرده ام !
کم رنگ عاشق شده ام .. کم رنگ لمس کرده ام .. کم رنگ نفس کشیده ام .. و کم رنگ خندیده ام !
...................
بعضی از آیات هستند
که وقتی اونا رو می خونم،شرمنده ی خدا میشم..
مثل همین آیه ی
" الیس الله بکاف عبده " (الزمر، آیه ۳۶)
آیا خدا، برای بندگانش کافی نیست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پیشنهاد خوب برای خانمهای خونه:اگر میخواین لباسهاتون واقعا تمیز شسته بشه اینکارو کنید.یک بسته پودر ماشین رو با یک لیوان نمک و یک لیوان جوش شیرین خوب مخلوط کنید و بریزید در یک ظرف پلاستیکی و درش رو محکم ببندید.حالا برای هر بار شستشو میتونید حداکثر شش قاشق غذا خوری سر پر در جا پودری بریزید.
نکته یک:نمک رنگ لباس رو حفظ میکنه
نکته دو:جوش شیرین زردی لباس زیر و یقه رو میگیره و بوی بد لباس رو کاملا میبره
نکته سه:لباسها کاملا ضدعفونی میشن
نکته چهار:ماشین لباسشویی و جا پودری رسوب نمی گیره
ﻣﯿﺎﻥ ِ ﻣُﺮﻏﺎﻥ ِ ﻣُﻬﺎﺟﺮ
ﺁﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﺳﺖ ...
ﺷﺎﯾﺪ ﺿﻌﯿﻒ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﺎﺷﺪ ... ،
اما
شایدم....
دﻝ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﺳﺖ ..!!!
ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺑﺰﻥ ﮐﻪ ...
ﺑﺎ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﮐﻠﻤﺎﺗﺖ ﺁﺷﻨﺎﺳﺖ !
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ...
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﻭﻗﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﯾﮏ ﮐﻮﻩ ﯾﺨﯽ
ﻣﯽﺷﻮﯼ؛
ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﺑﺖ ﮐﻨﺪ ...
ﺁﺭﺍﻡ ...
ﺁﺭﺍﻡ ...
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺪ ﻭﻗﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ
ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺖ ﺟﺎﯾﯽ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ !
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺩﻝ ﮔﺮﻓﺘﮕﯿﺖ ﺍﺯ
ﺧﻮﺩ ﺍﻭﺳﺖ !
" ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﻭ "
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻔﻬﻤﺪ .... !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ياسين جان جالب بود (sm10)
ببردی دین فائز را به غارت (sm181)
I S-e-x-y And I Know It (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی خوب بشی دیگه نمیمیری؟ (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی در حال گوش دادنم (sm127)
فدای اون سانسور کردنت که اصل کاری رو ول کردی بقیه رو سانسور کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نمیکنی ستاره باید یه حرف اونورتر قرار میگرفت عایا؟ (sm2)
وقت نمیشه همون جای قبلی بسریم (sm50)نقل قول:
متشکرم واسه پیشنهاد (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید امشب آمدم ؛ شاید ... (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه صدامو الان داری بهت پیشنهاد میکنم نبینش ، شر و وری بیش نیست فقط تبلیغات داشت اسم در کرد
حسین جانم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسی زیبا (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتون سرویس ، نامرد تو هم که اصل کاری رو ول کردی بقیه کلمه رو سانسور کردی ، عایا ستاره نباید یه حرف قبل تر قرار میگرفت؟ (sm2)
تو و آتی باید برین سانسور چی صدا و سیما بشین مردم یه نفسی بکشن ؛ البته میتونی سر آتی هم نامرد بازی در بیاری همه کارا رو بندازی گردن آتی خودت بری صبونه بخوری (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسی عالی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداش بیامرزتش (sm50)
نقل قول:
نگو که میدونستی قیمتش بالاتر از 25 هست و سر اون بنده خدا هم نامرد بازی در آوردی (sm2)
من با پول این یه دست لباس می خرم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را (sm127)
کاش ساعت را بمیراند به خواب (sm27)
صابر منو یاد قدیم باران انداخت ...
چه نقل های کلفتی میگیره
خدایش بیامرزاد (sm50)نقل قول:
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیومدی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نمیدونم تو این برزخ کی از این درد میمیرم
نمیدونم چرا یک شب فراموشی نمیگیرم
(sm50)
این؟
یا این؟
2
(sm27)
گمشده ؛پسری
دارای چشم هایی مشکی
مدل مو ازینا که وسطش هست ، بغلاش نیس
دارای ته ریش
بازوی خوجمل جهت گاز گرفتن
خعلی مردونه زیــــــــاد
قد بلند و فراتر از اون
ته صداشم خستــس
ازین ادکلن تلخا ام میزنه همیشه
پیرن مردونه بپوشه تا ته دکمه هاشو میبنده از این نگاه جذابا که یهو خشن میشه..
مال منه ... شوهرمه
هر کی پیداش کرد بیاره پسش بده !
ماله مردم خوردن نداره
اگه خودشم زیر بار نرفت دروغ میگه ،ماله منه
بزنین تو دهنش
به زور بیارینش
بیارینششششش منتظرشم ♥♥
من اینو به چشم خودم دیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره فرق بین عطرحرم وادکلن رو نمیدونه...!!!
بعد پست گذاشته پسرباس عطرتلخ بزنه...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بیابرو مقنعه تو اتو کن ساعت ۷بایدبری مدرسه بااون
سیبیلات...
زنی به شیطان گفت : آیا آن مرد خیاط را می بینی ؟ می توانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد ؟
شیطان گفت : آری , این کار بسیار آسان است !
پس شیطان به سوی مرد خیاط رفت و به هر طریقی سعی می کرد او را وسوسه کند , اما مرد خیاط همسرش را بسیار دوست داشت و اصلا به طلاق فکر هم نمی کرد .
پس شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد .
سپس زن گفت : اکنون آن چه اتفاق می افتد را ببین و تماشا کن !
زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت :
چند متری از این پارچه ی زیبا می خواهم , پسرم می خواهد آن را به معشوقه اش هدیه دهد .
خیاط پارچه را به زن داد .
سپس آن زن به خانه مرد خیاط رفت و در زد و زن خیاط در را باز کرد .
زن به او گفت : ممکن است برای ادای نماز وارد خانه تان شوم ?
زن خیاط گفت : بفرمایید ، خوش آمدید .
پس از آن که نمازش تمام شد , بدون آنکه زن خیاط متوجه شود , آن پارچه را پشت در اتاق گذاشت و سپس از خانه خارج شد .
هنگامی که مرد خیاط به خانه برگشت , آن پارچه را دید , فورا داستان آن زن و معشوقه پسرش را به یاد آورد و همان موقع به فکرطلاق همسرش افتاد.
سپس شیطان گفت : اکنون من به کید و مکر زنان اعتراف می کنم .
آن زن گفت : کمی صبر کن ,
نظرت چیست اگر مرد خیاط و همسرش را به همدیگر بازگردانم ؟؟؟!!!
شیطان با تعجب گفت : چگونه ؟؟
روز بعد آن زن پیش خیاط رفت و به او گفت : از همان پارچه زیبایی که دیروز از شما خریدم , کمی دیگر می خواهم , زیرا دیروز برای ادای نماز به خانه زنی محترم رفتم و آن پارچه را آن جا فراموش کردم و خجالت کشیدم دوباره بروم و پارچه را از او بگیرم .
اینجا بود که مرد خیاط رفت و از همسرش عذرخواهی کرد و او را به خانه برگرداند .
الان شیطان در بیمارستان روانی به سر می برد و هر زنی را که می بیند , جیغ می کشد ....
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم فعالیت شدیا ، اون امتحان عملی که قرار بود بری تهران بدی رو دادی؟
چطور بود از نظرت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم بشدت درد گرفت ، مجبور شدم برم بخوابم (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش وجنات میلاد هستش و بس (sm2)
دختره فرق بین عطرحرم وادکلن رو نمیدونه...!!!
بعد پست گذاشته پسرباس عطرتلخ بزنه...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.بیابرو مقنعه تو اتو کن ساعت ۷بایدبری مدرسه بااون
سیبیلات...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
به دوست دخترم میگم بیا باهم والیبال بازی کنیم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.میگه به شرطی که من دروازه وایسم!!!
الان 3روزه دارم خودمو با تور والیبال دار میزنم بلکه خفه شم!!!
مورد داشتیم: عروس سر سفره عقد نرفته گل بچینه.
.
.
.
ولی بجاش داماد رفته گوجه سبز بیاره.
برای ویار عروس.!!!!!!!
اصلا اوضاع وخیم تر از اونیه که فکر میکردیم.
والا.
هستم کم و بیش .. اره اونو که 2 هفته پیش رفتم دادم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نبود .... در حد تمرین خودم رازی کننده بود ... ولی فک نکنم قبول بشم