در نظر بازی ما بی خبران حیرانند
من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند
نمایش نسخه قابل چاپ
در نظر بازی ما بی خبران حیرانند
من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند
این دیگه اوج بی انصافی هستش من اولین بار که اومدم تو انجمن هادی تحویلم گرفتم امیر محترمانه جواب پ خ را داد بعد هادی و علیرضا با هام رفیق شدن بعد فهمیدم ساسان و صابر اوج معرفت و مرام هستن دیدم میلیک عزیز از جنس خودمه از جنس درد و صابر ریپ کردن را بهم یاد داد و ...... خداییش اینطور نیست(sm50)
رفقا همیشه برای میثم شما عزیز هستید (sm10)
چاکرم میثم جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به داشتن دوستانی چون تو و صابر و امیر و بابک و هادی و میلاد افتخار می کنم(sm176)
من کسی رو ندارم اینجا غریبم نازنین(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به اونایی که سایت ب این خوبی درست کردن (بهترین سایته موزیک ایرانه)
و کسایی که بی منت البوم میذارن برا بقیه
افتخار میکنم
این به افتخار رامی (sm176)(sm176)
اشک شوق (sm74)
رفته بودم سر حوض ، تا ببينم شايد
عكس تنهايی خود را در آب ،
آب در حوض نبود ... (sm50)
خوب پرش میکردی (sm2)
آب بود ، ولی کم بود ...
هی میخوام فیلمای 2016 2017 نبینم باز میگم شاید این خوب در بیاد.
نبین ، خوب درنمیاد ...
مقوا پشتِ مقوا ...
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بونی باخپسن Snowden
جدیدا دوس دارم آذری صوبت کنم (sm120)
آره بابا فیلم خوب کم بود این دوسالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینی بهترِ واست ، چیزِ خاصی نداره ، اصلا نمیشه بهش گفت فیلم سینمایی بیشتر بهش میخوره فیلم مستند باشه
سالهای اخیر...
Bitter Harvest 2017
اینو ببین ، زیباست ...
همون پرسیدم اینو دیدی...نقل قول:
تا نصفش دیدم حوصلم سر رفت.بعضی کامنتارو میخونی تو سایتا چنان تعریفی از فیلم میکنن که شاخ در میاری.
امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من (sm111)
(sm25)
(sm50)
(sm50)
نَسَخ
کاش میشد یه روزی من، ساسان، صابر، بابک، رامی، هادی میلیک و .... بشینیم کنار هم با 5 تا فلاکس از اون طرف وروق رو هم اوکی کنیم تا 3 شب پشین پای ورق بعد بشینم پای یه فیلم فاز سنگین بشنیم به تحلیل فیلم (sm50)
سهند بچه ی خوبی باشی تو را هم میاریم پیشه خودمون (sm120)
این شد زندگی...
خواستیم که گل کنیم ولی تیشه به ریشمون زدیم (sm50)
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی فلاکسا عرق سگی ریختیم !؟ (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبجو(sm120)
درون سینه ام دردی ست خونبار
که همچون گریه می گیرید گلویم ... (sm50)
هییییییییی...چی میخواستیم چی شد (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه .
پس من 2 تا بطری سگی یِ 20 تومنی میارم مایعاتِ قاطی درست کنیم (sm59)
به میلاد هم می گیم از اون سیگار خوبا بیاره (sm128)
آخرِ شب شکوفه نه زنیم (sm29)
شهرمون پره از قلیان سرا...
اما دریغ از یه سینما(sm138)
ای کاش می شد بیدار میشدیم و میدیدیم که تا حالا هر چی دیدم و هر چی به سرمون گذشته خواب بوده ...
کاش می شد میمردم ...
کاش تموم می شد ...
ساسی تونستی قیصر رو دانلود کنی !؟
چندتا قرص خواب رو باس بندازيم بالا و تمام..... بدون درد و بدون زجر(sm50)