(sm120)نه والا من از این قرتی بازیا سر در نمیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نه والا من از این قرتی بازیا سر در نمیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)لخته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه فعالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناهت اینه که نموندی لایِ هر قوم... (sm50)
هدیه شاتل به مشتریان سرویسهای خانواده اکو ۲ گیگابایت ترافیک رایگان با اعتبار ۳ روز (از زمان فعالسازی) است(sm120)
(sm81)
اهل این شهر به من نه میخورن نه خوردن
حرف من این بود که اینجا خالیا رو پُر کرد
کوچیکایِ دیروز که لاتایِ امروزن
لاشیایِ نجیب که آروم و دلسوزن...
(sm50)
من و تو تنهاییم ، برقص ... (sm50)
منم خاستم همینو بگم (sm2)نقل قول: