فقط باید 3 ماه وقت بزاریم برای تفکر بیشتر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط باید 3 ماه وقت بزاریم برای تفکر بیشتر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم این اکبر فصل الخطابِ، قبول نکردین(sm2)(sm2)
هنوز چیزی مشخص نشده تبریک معنی نداره (sm2)نه موافقم نه مخالف (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فکر کنم اخرش خوشحال بشه که ما حداقل شب بعد بحث نیرو محرکه نداریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر برای وصل کردن امده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی من حرفی ندارم اگه امینم مشکلی نداشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اول ببینیم در این مسئله حسن نیت نشون داده میشه تا ما بتونیم به بخشهای دیگه خوشبین باشیم(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
واقعا(sm120)نقل قول: