چه اعتماد به نفسی داری تو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت ملودیش قشنگه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه اعتماد به نفسی داری تو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت ملودیش قشنگه ؟
یا خدا کسی هست داریوش و معین رو قبول نداشته باشه (sm2)من حاضرم شرط ببندم اینا سنشون بالای 13 نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدي يراحي و افكاري قابل مقايسه با يگانه نيستن البته قضيه ي شادمهروصفاريان فرق ميكنه بقيه هم كه اصن داستانشون فرق فوكوله
اگه منظورت منم سنم 26 هست گلم داريوش گوش نميدم معينم كم وبيش همراه اميدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ آپ آ|
آ| آپ آپ
نه داداش منظورم بزرگان نبودن.اودوتا رو گفتم.یکیشونو که نمیشناسم.یراحی هم که چند ساله وارد موسیقی گشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن جان ببینید افکاری برای ابی ملودی زده و یراحی واسه داریوش , حتما یه چیزی داشتن که اینا بهشون ملودی دادن . امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
داداش سرابی دلیل نمیشه اینایی که گفتی.خود یگانه بارها برای آهنگسازی انتخاب شد اما بنا به دلیلی رد کرد.به نظرم شما تراک سکوت و نباشی رو نشنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش نشنیدی چیه دیگه من خاطرات فراوانی از آلبوم رگ خواب دارم تنها آلبومی هست که همه ی ترکهاش شنیدنی هستن حتی شادمهرم آلبومی نداره که همه ی ترکاش شنیدنی باشن , ببینید سکوت و عذاب و نباشی و ... همگی ملودی های خوبی هستن ولی محسن هنوز به اون جایگاه نرسیده باور کنید